NU

Beschikbaar
Ik ben op het moment goed beschikbaar voor nieuwe projecten. Wanneer je me inhuurt voor communicatie krijg je altijd meer waar voor je geld, want behalve communicatievaardigheden heb ik ook veel ervaring op het gebied van management en journalistiek. Dit houdt in dat ik vanuit strategisch denkniveau snel kan vertalen wat jij wilt (doel, impact) en hetgeen jij wilt communiceren (de ‘boodschap’), zowel intern als extern, op zeer gerichte en adequate wijze kan doen. Daarbij beschik ik over een uitgebreid, veelzijdig netwerk. Denk je dat ik jou van dienst kan zijn? Laten we een keer rustig van gedachten wisselen.

Segbroek Deelt
Deze maand wordt het project ‘Segbroek Deelt’, in opdracht van de gemeente Den Haag (stadsdeelkantoor Segbroek), afgerond. Dit initiatief om op heel lokaal niveau mensen die weinig te besteden hebben (‘krappe beurs’) bekend te maken met verschillende deelinitiatieven. Initiatiefnemer Kiemkracht in Den Haag betrok mijn bedrijf begin 2016 bij dit project voor communicatieadvies. Segbroek Deelt blijft gewoon bestaan, maar wij hopen natuurlijk (Kiemkracht i.s.m. STEK en Bergmann Media) dat het initiatief in 2018 een vervolg krijgt met gerichte, lokale activiteiten en een passend budget. Ben je geïnteresseerd in delen in Den Haag op lokaal niveau, volg dan de Facebookpagina.

Locatie voor sales training
Voor de sales training die ik in de tweede helft van januari 2018 ga geven ben op zoek naar een zaal voor ongeveer 20-25 deelnemers. Heb jij of ken jij een plek in Den Haag, centraal gelegen en goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de auto? Laat het me zo snel mogelijk weten.

Inspreken educatieve luisterboeken
Ik werk voor een van mijn klanten als professioneel voorlezer van Engelstalige studieboeken. Ben jij nou net op zoek naar een ervaren voice over? Op dit gebied help ik je graag in zowel het Nederlands als British-English.

Communicatieadvies en tekst
Wat betreft het geven van advies en het schrijven van diverse teksten heb ik er sinds kort weer een leuke klant in de zorgsector bij.

Jong Loosduinen
In december publiceer ik nog een aantal interviews die ik eerder dit jaar heb gedaan tijdens het jongerenonderzoek in opdracht van de gemeente Den Haag (stadsdeelkantoor Loosduinen). Ik heb hiervoor interviews (anoniem) gehouden met zo’n 30 jongeren van 12 tot 18 jaar in Loosduinen. Het label ‘Jong Loosduinen’ heb ik vanuit mijn bedrijf al doende in het leven geroepen om te helpen talentvolle, maatschappelijk betrokken jongeren in Loosduinen een gezicht te geven. De gepubliceerde interviews zijn hiervan onderdeel. Interviews die ik al heb gepubliceerd op de populaire blogsite DenHaagDirect.nl:

Samen stap voor stad naar een betere wereld
Brief aan de burgemeester
Jong kookt voor Oud. Wat is het geheim?
Amber en Donna vloggen op Maris Bohemen

ZZP Loosduinen
De voor wat betreft 2017 laatste bijeenkomst van ZZP Loosduinen is geweest op 15 november. Dit jaar werd het genoemd als een goed voorbeeld van kennisuitwisseling tussen micro-ondernemers in de Agenda Micro-ondernemerschap, in juni gepresen-teerd in het college van B&W door wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens). Op 6 december werd de Agenda behandeld in de raadsvergadering op het stadhuis. Ik ben hierbij aanwezig geweest en ik heb ingesproken omdat ik het belangrijk vind dat dit soort initiatieven op heel lokaal niveau, financieel worden ondersteund om de slagingskans en groeimogelijkheden van bedrijven tot en met maximaal 10 werknemers te vergroten (wat ook het doel is van de Agenda). Meer weten over ZZP Loosduinen? Mail of lees dit recente interview.

Laatste update: 13 december 2017.

Bergmann Media. Alles in één. ALTIJD meer waar voor je geld.