NU

Je kunt me altijd benaderen als het gaat om communicatieadvies, public relations, teksten en online marketing! Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken. Schroom niet om contact op te nemen.

Senzimo is het personal c.q. life coachingslabel van Bergmann Media. Wanneer je nog in de maand februari contact opneemt voor een personal coaching consult ontvang je 15% korting op het normale tarief (€ 62,50 + btw) per uur. De korting geldt voor een consult (meer heb je misschien niet nodig) én voor alle andere die eventueel hierna binnen 1 jaar volgen. De afspraak voor het consult hoeft niet in februari te vallen; als je hem maar wel uiterlijk 28/02 máákt.

De eerste inspiratiesessie ondernemers (iO Den Haag) van dit jaar is op dinsdag 13 maart 2018 van 10.00 tot 12.00 uur in Het Coachhuis. In klein verband met andere ondernemers (zzp’er of anderszins) sparren? Netwerken op een meer persoonlijke manier en met meer individuele aandacht en diepgang. Interesse? Meld je uiterlijk 8 maart aan! Meer info, klik hier.

Ben je net gestart als zzp’er of al wat langer met jouw bedrijf actief maar nog niet aan zakelijk bloggen toegekomen? Kom naar de workshop ‘Bloggen voor je eigen bedrijf’ op dinsdag 3 april van 9.00 tot 12.00 uur. Bouw als expert in jouw vakgebied ook online een duurzaam vertrouwen op met jouw doelgroep: met regelmaat, consistent en compact! Klik hier voor meer toelichting.

Op maandag 16 april van 14.00 tot 17.00 uur kun je meedoen aan de sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ voor startende zzp’ers. Er is plek voor slechts 10 deelnemers. Meld je daarom snel aan via het aanmeldingsformulier wat je hier vindt.

Sinds januari 2018 is gestart met het gratis Hart & Zaken spreekuur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Benoordenhout, Den Haag (nabij DH CS). Heb je een levens- of ondernemersvraag? Schroom niet en maak een afspraak om langs te komen. Klik hier voor de data.

Ook is dit jaar gestart met ZZP 1-op-1 training voor startende zzp’ers op het gebied van inzetten social media voor je eigen bedrijf,  effectief netwerken & sales en jezelf professioneel presenteren. Meer informatie vind je hier.

Laatste update: 19 februari 2018.
Update 13/12/17

Bergmann Media. Alles in één. ALTIJD meer waar voor je geld.