Acteren

Je kunt een boodschap zowel mondeling als schriftelijk overbrengen. In taal, beeld, geluid. Ik voel me een rijk en gezegend mens dat ik van vele werelden ben en op veel verschillende manieren een verhaal weet te verpakken. Ook als actrice!

Met acteren ben ik ooit begonnen op de middelbare school. Toen ik een jaar of vijftien was ging ik op schooltoneel onder leiding van wijlen theatermaker Albert Maurits. Dit is nog steeds een grote inspiratie voor mij als het gaat om creativiteit, doorzetten en geloven in jezelf. Misschien is dat wel mijn ‘troef’… Alles wat ik doe voor bedrijven en organisaties is doordrenkt van een bepaalde artistieke inslag. Ik kan iets echt op heel veel verschillende manieren bekijken en geef daar uiteraard mijn eigen professionele draai aan. En waarom niet? We zijn allemaal uniek.

Uiteindelijk heb ik in meer dan tien toneelstukken gespeeld en ben vervolgens in het filmacteren terechtgekomen. Tot nu toe heb ik aan meer dan dertig filmproducties meegedaan, voornamelijk korte films (diverse genres), bedrijfs- en educatieve films, commercials.

Ben je op zoek naar een vrouwelijke acteur voor jouw filmproject? Neem gerust contact met me op.