Luistercafé Den Haag ‘Hooggevoeligheid’

Wanneer:
23/05/2019 @ 7:30 PM – 9:30 PM
2019-05-23T19:30:00+02:00
2019-05-23T21:30:00+02:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 7,50
Contact:
Simone Bergmann
06 - 52 635 128

Op donderdag 23 mei van 19.30 tot 21.30 uur is er Luistercafé Den Haag (thema ‘Hooggevoeligheid’) in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.  Ben jij hooggevoelig? Ken je mensen die dit zijn? Of misschien begeleid je wel mensen die vaak snel ‘overprikkeld’ zijn? Je bent van harte welkom! Dit is de tweede editie van het luistercafé over ‘hooggevoeligheid’ gezien het succes van de eerste keer in maart 2019. Klik hier om te lezen waar toen zoal over werd gesproken.

Gelijk naar aanmeldingsformulier

Wanneer je een hooggevoelig c.q. hoogsensitief persoon (hsp) bent is het niet altijd makkelijk om je draai te vinden in de maatschappij die sterk gericht is op presteren, iemand ‘worden’. Je hebt misschien veel tijd voor jezelf nodig om indrukken te verwerken, pikt de energie van anderen sterk op, bent niet zo van praten over koetjes en kalfjes..? Een ding is zeker: je bent niet alleen. En wie weet wat voor positieve energie en inspiratie je krijgt wanneer je anderen ontmoet die in deze context dezelfde kenmerken hebben als jij!

Er ontstaat altijd wel iets…
Het luistercafé is ervoor bedoeld om mensen samen te brengen binnen een bepaald thema. In dit snelle ‘digitale tijdperk’ kan persoonlijk, face-to-face contact best een verademing zijn. Het gaat er in ieder geval vooral om om elkaar te ontmoeten. Na een korte introductie hebben wij ongetwijfeld genoeg stof om met elkaar te delen (ervaringen, tips…). Het luistercafé vindt altijd in niet al te groot groepsverband (7-10 personen) plaats zodat iedereen aan bod komt.

Klinkt leuk!? Meld je snel aan via dit formulier, of mail naar info@simonebergmann.nl. De entree is € 7,50 per persoon. Dit kun je van tevoren overmaken of ter plekke gepast contant voldoen. Heb je het overgemaakt en ben je onverhoopt verhinderd, dan ontvang je het geld terug op je rekening. Drankjes zijn gratis. Aantal plaatsen beperkt.

Kun je deze keer niet maar wil je op de hoogte gehouden worden van de bijeenkomsten, kun je dit ook in het formulier aangeven.