Sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’

Wanneer:
08/10/2018 @ 2:00 PM – 5:30 PM
2018-10-08T14:00:00+02:00
2018-10-08T17:30:00+02:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 59,95 + 21% btw
Contact:
Simone Bergmann
06 - 52 635 128

Verkopen door niet echt te ‘verkopen’? Sales niet als doel op zich, maar als een logisch uitvloeisel van datgene waar jij voor staat en wat jij te bréngen hebt. Jouw doelgroep ‘betoveren’ met jouw waardevolle aanbod? Daar heb jij natuurlijk veel zin in. Want… ondernemen is leuk én spannend!

Goed. Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bent er hélemaal klaar voor als kersverse zelfstandige zonder personeel? (Of je overweegt sterk dit avontuur aan te gaan?) Doe dan mee met de sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ op maandag 8 oktober van 14.00 tot 17.30 uur. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Benoordenhout, Den Haag (nabij DH CS). Zodat jij de klant die jij voor ogen hebt enthousiast en krachtig van dienst kunt zijn. Voorkom onnodig treuzelen, zoeken of piekeren, stap in de ‘ondernemersflow’!

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf, of staat op de drempel hiervan. Aantal plaatsen beperkt. De training wordt gegeven in klein groepsverband (max. 10 personen) voor meer persoonlijke aandacht. Tijdens de training ben je zo (inter)actief mogelijk bezig met het ‘creëren’ van jouw bedrijf. Vanzelfsprekend vanuit je hart!

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Toegevoegde waarde
Het meedoen aan de training is tegelijkertijd netwerken. Je neemt uiteraard, als je die hebt, jouw visitekaartjes, flyers etc. mee. Wie weet wie je ontmoet! Een of meer personen kunnen je precies de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerking starten. Bovendien kan het volgen van deze training jou stimuleren dat ideeën meer gaan ‘leven’ in je hoofd wanneer je hiermee met anderen actief aan de slag gaat. Je leert en oefent samen, inspireert elkaar, geeft elkaar feedback.

Na de training ontvang je nog per mail actiepunten voor jouw eigen follow-up en een lijst met iedereen die heeft deelgenomen. Daarnaast kun je als je op LinkedIn zit, ook lid worden van de LinkedIn-groep ‘ZZP Sales 1, 2, 3, DEAL!’. Hierin kun je de voortgang of ontwikkelingen van jouw bedrijf plaatsen, een actie, nieuwtje of oproep, een stelling of vraag. In de groep worden ook tips over communicatie, sales en marketing geplaatst.

INHOUD
Tijdens de interactieve sales training 1, 2, 3, DEAL! doen we verschillende oefeningen. Er wordt ingegaan op:

1. Wat straal ik uit? Hoe breng ik mijn bedrijf in een paar zinnen over? (‘pitchen’).
2. Hoe voer ik een goed verkoopgesprek? Hoe herken ik een ‘koopsignaal’? (AIDA-model, analysevragen).
3. Hoe haal ik het meest uit netwerkborrels- of bijeenkomsten? (intentie, focus, follow-up)

Prijs (introductietarief): € 59,95 + 21% btw (= € 72,54 incl.). Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Meer uitgebreide beschrijving 1, 2, 3, DEAL! in PDF

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt voor 1, 2, 3, DEAL! via het aanmeldingsformulier (link verlopen en verwijderd) of per mail, ontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk maandag 24 september binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk een week van tevoren weten, ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de training vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

★ Grijp je kans en begin gedegen, gestructureerd en authentiek! 

Simone Bergmann

Over de trainer:
Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 8,5 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Daarbij organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor het netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag met o.a. Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.

Gerelateerde berichten:
Oog op de bal en netwerken (1, 2, 3, DEAL!)
Dit is mijn bijdrage aan jouw slagingskans (1, 2, 3, DEAL!)
Investeer in een goede basis, have fun en floreer!
Voor de zzp’er die voor zichzelf en vanuit het hart denkt (1, 2, 3, DEAL!)
Sales training 1, 2, 3, DEAL!? Daar heb ik zin in!
ZZP’er, ben je wel ondernemend genoeg?