Workshop ‘Bloggen voor je eigen bedrijf’

Wanneer:
23/05/2018 @ 9:00 AM – 12:00 PM
2018-05-23T09:00:00+02:00
2018-05-23T12:00:00+02:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 59,95 + 21% btw
Contact:
Simone Bergmann
06- 52 635 128

Ben je net gestart als zzp’er of iets langer bezig maar steeds niet toegekomen aan zakelijk bloggen? Nu of nooit. Meld je aan voor de workshop ‘Bloggen voor je eigen bedrijf’ op woensdag 23 mei 2018 van 9.00 tot 12.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Als je het doet, doe het dan meteen goed, en bouw duurzaam vertrouwen op met jouw doelgroep! De toegevoegde waarde van het meedoen aan deze workshop is dat je het in klein groepsverband doet met meer persoonlijke aandacht en ook van elkaar leert. Bovendien is meedoen tegelijkertijd netwerken.

Waarom je zakelijk zou bloggen? Omdat:

– je meer bezoekers op je website wilt (beter vindbaar zijn);
– je meer potentiële klanten wilt bereiken en werven;
– je invloed wilt uitoefenen binnen het vakgebied waarin jij werkzaam bent als expert; en/of
– je wilt besparen op jouw marketingkosten.

Deze compacte, scherp geprijsde én interactieve workshop geeft je een goede basis.

Inhoud van de workshop

Na korte voorstelronde deelnemers (je mág een elevator pitch doen, maar is niet verplicht!):
1. inleiding: schrijven voor het web, bepalen doel en doelgroep, bloggen in relatie tot andere social media.
2. zakelijk bloggen: tips & tricks, do’s & don’ts. Bijvoorbeeld: hoe kom ik aan onderwerpen, hoe verspreid ik mijn blogs enz.
3. behandelen tekst/vragen deelnemers.

Achteraf ontvang je een samenvatting van deze sessie in PDF.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Laat zakelijk bloggen géén gemiste kans zijn voor meer zichtbaarheid, ‘expertstatus’ en omzet (of continuïteit hierin). Uiteraard als aanvullend marketinginstrument van jouw bedrijf. Voor veel bedrijven is het tegenwoordig een vast onderdeel van de dag, week of maand. Met bloggen voor je eigen bedrijf:

  • houd je je website levendig
  • maak je hem beter vindbaar (seo)
  • creëer je vertrouwen als expert (‘autoriteit’)
  • kun je inzicht verkrijgen op welke kennis van jou het meest wordt gezocht (doelgroep)
  • bespaar je op je marketingbudget
  • kun je meer interactie met je doelgroep stimuleren.
  • wordt bevorderd dat je blijft onderzoeken en bijblijft in jouw vakgebied

Wees dus een baken in jouw vak en genereer hiermee (potentiële) klanten!

Dag: woensdag 23 mei 2018
Tijd:
 09.00 – 12.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, Malieveld)
Prijs (introductietarief): € 59,95 + 21% btw (€ 72,54 incl. btw)
Doelgroep: startende zzp’ers en andere zelfstandigen die nog niet toegekomen zijn aan bloggen, maar dit wél willen doen omdat zij dit beschouwen als een waardevol marketinginstrument voor een sterke positionering van hun bedrijf.

Aanmelden
Geef jezelf op via dit aanmeldingsformulier (link reeds verlopen en verwijderd) of stuur een mail. Na aanmelding ontvang je een factuur om uiterlijk vrijdag 18 mei € 72,54 incl. btw over te maken naar Bergmann Media, Den Haag. Uiteraard wordt de ontvangst van de betaling aan jou bevestigd. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Korting!
Meld jij jezelf met meerdere personen tegelijkertijd aan? Dan ontvangt een ieder 5% korting op het normale tarief, oftewel je betaalt € 56,95 (€ 68,91 incl. btw). Is dit het geval, vul dan het aanmeldingsformulier niet in, maar stuur een mail en we stemmen de facturering naar alle personen samen netjes af.

Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk 48 uur van tevoren weten ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de workshop vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 8 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Ik ben een zeer ervaren tekstschrijver en PR professional. Ook werkte ik een tijd als journalist voor radio, krant en internet en weet dus ook hoe je ‘mediatechnisch’ de aandacht kunt trekken.

Daarbij organiseer, programmeer, coördineer en presenteer ik sinds 2014 het netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag, nabij Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als bij overheid.