Workshop ‘Bloggen voor je eigen bedrijf’

Wanneer:
13/08/2019 @ 7:15 PM – 9:15 PM
2019-08-13T19:15:00+02:00
2019-08-13T21:15:00+02:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 29,95 + btw
Contact:
Simone Bergmann
06 - 52 635 128

Ben je zzp’er (startende of meer ervaren) en wil je graag beginnen met zakelijk bloggen? Meld je aan voor de zomerworkshop ‘Bloggen voor je eigen bedrijf’ op dinsdag 13 augustus 2019 van 19.15 tot 21.15 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Als je het doet, doe het dan meteen goed, en bouw duurzaam vertrouwen op met jouw doelgroep. De toegevoegde waarde van het meedoen aan deze workshop is dat je het in klein groepsverband doet met meer ruimte voor individuele aandacht en ook van elkaar leert. Bovendien is meedoen tegelijkertijd netwerken.

Waarom je zakelijk zou bloggen? Omdat:

– je meer bezoekers op je website wilt (beter vindbaar zijn);
– je meer potentiële klanten wilt bereiken en werven;
– je invloed wilt uitoefenen binnen het vakgebied waarin jij werkzaam bent als expert; en/of
– je wilt besparen op jouw marketingkosten.

Inhoud van de workshop

Na korte voorstelronde deelnemers (je mág een elevator pitch doen, maar is niet verplicht!) gaan we in op jouw doel en doelgroep voor zakelijk bloggen en de ‘do’s & don’ts’. Achteraf ontvang je per mail nog een beknopte samenvatting in PDF.

Laat zakelijk bloggen géén gemiste kans zijn voor meer zichtbaarheid, expertstatus en omzet (of continuïteit hierin). Uiteraard als aanvullend marketinginstrument van jouw bedrijf. Voor veel bedrijven is het tegenwoordig een vast onderdeel van de dag, week of maand. Met bloggen voor je eigen bedrijf:

  • houd je je website levendig
  • maak je hem beter vindbaar (seo)
  • creëer je vertrouwen als expert (‘autoriteit’)
  • kun je inzicht verkrijgen op welke kennis van jou het meest wordt gezocht (doelgroep)
  • bespaar je op je marketingbudget
  • kun je meer interactie met je doelgroep stimuleren
  • wordt bevorderd dat je blijft onderzoeken en bijblijft in jouw vakgebied

Deze zomerworkshop is een introductie op zakelijk bloggen en helpt je met de voor jou juiste focus te houden wanneer je met bloggen jouw (potentiële) klanten betrokken en geïnteresseerd wilt houden.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Dag: dinsdag 13 augustus 2019
Tijd:
19.15 – 21.15 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, Malieveld)
Jouw investering: € 29,95 + 21% btw (€ 36,24 incl. btw). Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt voor Bloggen voor je eigen bedrijf via dit formulier (link verlopen en verwijderd), ontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk donderdag 8 augustus 2019 binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de workshop vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)  Kun je helaas niet, maar wil je wél op de hoogte worden gehouden van volgende workshops, dan kun je dit ook in het formulier aangeven.

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis op het gebied van communicatie en marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 9,5 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Daarbij organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor een netwerk van nu zo’n 150 startende zzp’ers in Den Haag. Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.