Workshop ‘Hartelijke ZZP Sales!’

Wanneer:
07/10/2019 @ 2:00 PM – 5:30 PM
2019-10-07T14:00:00+02:00
2019-10-07T17:30:00+02:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 69,95 + 21% btw
Contact:
Simone Bergmann
06 - 52 635 128

Je bent het avontuur als zzp’er aangegaan en hebt er veel zin in. Je staat 100% achter jouw product of dienst en wilt hiermee jouw ‘ideale klant’ graag van dienst zijn. Maar… dat verkopen, hoe doe je dat? Met verkopen niet als doel op zich, maar eerder als een logisch uitvloeisel van datgene wat jij te bieden hebt. Vanuit je hart, energiek, to-the-point en met een goed verhaal. Want dat is jouw aanbod dubbel en dwars waard!

Doe mee met de workshop ‘Hartelijke ZZP Sales!’* op maandag 7 oktober van 14.00 tot 17.30 uur. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Benoordenhout, Den Haag (nabij DH CS). Zodat jij de klant die jij voor ogen hebt enthousiast en krachtig van dienst kunt zijn. Voorkom onnodig treuzelen, zoeken of piekeren, stap in de ondernemersflow!

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent enthousiast, initiatiefrijk, leergierig. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf, of staat op de drempel hiervan. Aantal plaatsen beperkt, de training wordt gegeven in klein groepsverband (max. 7-10 personen) voor meer individuele aandacht. Tijdens de workshop ben je zo (inter)actief mogelijk bezig. Op een HARTelijke manier!

Toegevoegde waarde
Het meedoen aan de workshop is tegelijkertijd netwerken.Wie weet wie je ontmoet… Een of meer personen kunnen je precíes de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerking starten. Bovendien kan het volgen van deze workshop jou stimuleren dat ideeën meer gaan ‘leven’ in je hoofd wanneer je hiermee samen met anderen aan de slag gaat. Je leert en oefent samen, inspireert elkaar, geeft elkaar feedback.

Na de workshop ontvang je nog per mail in PDF een beknopte samenvatting van de sessie waar je thuis mee verder kan.

INHOUD
Tijdens de interactieve workshop Hartelijke ZZP Sales! doen we verschillende oefeningen. Er wordt ingegaan op:

1. Wat straal ik uit? Hoe breng ik mijn bedrijf in een paar zinnen over? (‘pitchen’)
2. Hoe voer ik een goed verkoopgesprek? Commercieel luisteren, hoe doe ik dat? Hoe herken ik een ‘koopsignaal’?
3. Hoe kan ik het beste ‘effectief netwerken’?

Jouw investering: € 69,95 + 21% btw (= € 84,64 incl.). Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt voor Hartelijke ZZP Sales! via dit formulier, ontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk donderdag 3 oktober binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd, ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de training vanuit Bergmann Media niet doorgaat.) Kun je helaas niet, maar wil je wél op de hoogte worden gehouden van volgende workshops, dan kun je dit ook in het formulier aangeven.

★ Start gedegen, gestructureerd en authentiek! ★

Simone Bergmann

Over de trainer:
Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis op het gebied van communicatie en marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 9,5 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Daarbij organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor een netwerk van nu zo’n 150 startende zzp’ers in Den Haag. Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.


*Deze workshop heette in 2018 ‘1, 2, 3, DEAL!’, maar is veranderd omdat de huidige naam de lading beter dekt, namelijk: ondernemen vanuit je hart, energiek en sympathiek!