Workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’

Wanneer:
12/11/2018 @ 2:00 PM – 5:00 PM
2018-11-12T14:00:00+01:00
2018-11-12T17:00:00+01:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 75,00 + 21% btw
Contact:
Simone Bergmann
06 - 52 635 128

Spreken met impact en bezield? Als startende zzp’er wil jij natuurlijk goed voor de dag komen! Ook wanneer je eens ‘het podium op’ gaat met jouw elevator pitch, presentatie of workshop. Het is belangrijk dat je dan lekker in je vel zit, het publiek (hoe groot of klein) niet vreest en een helder, dynamisch, aansprekend verhaal kunt vertellen. Goed verteld, goed gearticuleerd, goed getimed. Want hoe geweldig jouw product of dienst inhoudelijk ook is, het is echt spijtig wanneer je dit niet als dusdanig weet over te brengen richting jouw doelgroep. Een gemiste kans.

Of het nu op een festival, netwerkborrel of seminar is, het is altijd fijn wanneer je zelfverzekerd, ontspannen en met de juiste focus het podium op kunt stappen. Gún jezelf dat, doe mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op maandag 12 november van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Dag: maandag 12  november 2018
Tijd:
 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, snelweg, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’)

Introductietarief:
 € 75,00 + 21% btw (€ 90,75 incl.).  Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Doelgroep: startende zzp’ers, en ook andere zelfstandigen die hun presentatievaar-digheden willen oefenen en verbeteren. Klein groepsverband (max. 10 deelnemers) voor meer persoonlijke aandacht. Je leert en oefent samen, inspireert elkaar, geeft elkaar feedback. En meedoen is tegelijkertijd natuurlijk ook… netwerken!

Na de training ontvang je nog per mail een beknopte samenvatting voor jouw eigen follow-up en een lijst met iedereen die heeft deelgenomen.

Simone Bergmann (midden) is een zeer ervaren presentator, dagvoorzitter, debatleider en dialoogbegeleider. Ze presenteert hier een event van Lifestyle Business Club Den Haag.

Aanmelden
Geef jezelf op via dit aanmeldingsformulier of stuur een mail. Na aanmelding ontvang je een factuur om uiterlijk maandag 5 november € 90,75 incl. btw over te maken naar Bergmann Media, Den Haag. Uiteraard wordt de ontvangst van de betaling aan jou bevestigd. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk een week van tevoren weten ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de workshop vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

★ Presenteer óveral met passie, flair en focus! ★

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 8 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Ik ben daarbij een zeer ervaren presentatrice op uiteenlopende events. Ook ben ik professioneel actrice en presenteerde ik enige tijd op de radio. Ik heb daarbij ervaring met divers modellenwerk en deed ooit een mannequin opleiding (o.a. ‘catwalk lopen’, houdingverbetering).


Netwerk van ruim 100 startende zzp’ers

Verder organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor het netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag met o.a. Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.

Ter inspiratie en plezier (wat we níet gaan doen…):

Gerelateerde berichten:
Presenteer jouw bedrijf overal met passie, flair en focus
Krachtig in de spotlight met jouw bedrijf (ZPP)
Onderscheid jezelf met passie én plezier! (ZPP)
Professioneel presenteren voor startende zzp’ers (ZPP)