Workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’

Wanneer:
09/09/2019 @ 2:00 PM – 5:00 PM
2019-09-09T14:00:00+02:00
2019-09-09T17:00:00+02:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 75,00 + 21% btw
Contact:
Simone Bergmann
06 - 52 635 128

Spreken met impact en bezield? Als startende zzp’er wil jij natuurlijk goed voor de dag komen! Ook wanneer je eens ‘het podium op’ gaat met jouw elevator pitch, presentatie of workshop. Het is belangrijk dat je dan lekker in je vel zit, het publiek (hoe groot of klein) niet vreest en een helder, dynamisch, aansprekend verhaal kunt vertellen. Goed verteld, goed gearticuleerd, goed getimed. Want hoe geweldig jouw product of dienst inhoudelijk ook is, het is spijtig wanneer je dit niet als dusdanig weet over te brengen richting jouw doelgroep. Een gemiste kans.

Of het nu op een festival, netwerkbijeenkomst of seminar is, het is altijd fijn wanneer je zelfverzekerd, ontspannen en met de juiste focus in de spotlight kunt staan. Gún jezelf dat, doe mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op maandag 9 september van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.

Ook als je nog niet ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel maar je je nog aan het voorbereiden bent op zelfstandig ondernemerschap ben je welkom bij deze workshop. Je vult dan gewoon bij het aanmelden in plaats van de bedrijfsgegevens jouw persoonlijke gegevens in.

JA, LEUK! IK DOE MEE! (gelijk naar aanmeldingsformulier)

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf, of staat op de drempel hiervan. Aantal plaatsen beperkt, de training wordt gegeven in klein groepsverband (max. 7-10 personen) voor meer individuele aandacht.

Toegevoegde waarde
Het meedoen aan de workshop is tegelijkertijd netwerken. Wie weet wie je ontmoet! Een of meer personen kunnen je precíes de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerking starten. Bovendien kan het volgen van deze workshop jou stimuleren dat ideeën meer gaan ‘leven’ in je hoofd wanneer je hiermee met anderen actief aan de slag gaat. Je leert en oefent samen, inspireert elkaar, geeft elkaar feedback.

Overigens helpt het jezelf goed kunnen presenteren je vanzelfsprekend ook in het doen van 1-op-1 gesprekken waarin je vertelt over jouw eigen bedrijf, jouw passie. Je bent je bewuster van je lichaamshouding en stemgebruik en hebt een krachtige uitstraling (niet ‘angstig’ of ‘weifelend’).

Na de workshop ontvang je nog per mail een beknopte samenvatting.

Dag: maandag 9 september 2019
Tijd:
 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, snelweg, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’)
Jouw investering: € 75,00 + 21% btw (€ 90,75 incl.). Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt voor Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP) via het aanmeldingsformulierontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk donderdag 5 september binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd, dan ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de training vanuit Bergmann Media niet doorgaat.) In het formulier kun je ook aangeven dat je deze keer er niet bij kan zijn, maar wél op de hoogte wilt worden gehouden van volgende workshops.

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis op het gebied van communicatie en marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 9,5 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Daarbij organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor een netwerk van nu zo’n 150 startende zzp’ers in Den Haag. Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.