Workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’

Wanneer:
10/09/2018 @ 2:00 PM – 5:00 PM
2018-09-10T14:00:00+02:00
2018-09-10T17:00:00+02:00
Waar:
Het Coachhuis
Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Kosten:
€ 75,00 + 21% btw
Contact:
Simone Bergmann
06 - 52 635 128

Als startende zzp’er wil jij natuurlijk goed voor de dag komen. Ook wanneer je eens ‘het podium op’ gaat met jouw elevator pitch, presentatie of workshop. Het is belangrijk dat je dan lekker in je vel zit, het publiek (hoe groot of klein) niet vreest en een helder, dynamisch, aansprekend verhaal kunt vertellen. Goed verteld, goed gearticuleerd, goed getimed. Want hoe geweldig jouw product of dienst inhoudelijk ook is, het is echt spijtig wanneer je dit niet als dusdanig weet over te brengen richting jouw doelgroep. Een gemiste kans.

★  Combineer workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op 10 september met sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ op 8 oktober en ontvang 10% KORTING OP HET TOTAALBEDRAG! ★ 

Of het nu op een festival, netwerkborrel of seminar is, het is altijd fijn wanneer je zelfverzekerd, ontspannen en met de juiste focus het podium op kunt stappen. Gún jezelf dat, doe mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op maandag 10 september van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Dag: maandag 10 september 2018
Tijd:
 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, snelweg, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’)
Prijs (introductietarief): € 75,00 + 21% btw (€ 90,75 incl.)
Doelgroep: startende zzp’ers, en ook andere zelfstandigen die hun presentatievaardigheden willen oefenen en verbeteren. Klein groepsverband voor meer persoonlijke aandacht. En meedoen is tegelijkertijd natuurlijk ook… netwerken!

Simone Bergmann (midden) is een zeer ervaren presentator, dagvoorzitter, debatleider en dialoogbegeleider. Ze presenteert hier een event van Lifestyle Business Club Den Haag.

Aanmelden
Geef jezelf op via dit aanmeldingsformulier of stuur een mail. Na aanmelding ontvang je een factuur om uiterlijk woensdag 5 september € 90,75 incl. btw over te maken naar Bergmann Media, Den Haag. Uiteraard wordt de ontvangst van de betaling aan jou bevestigd. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk 48 uur van tevoren weten ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de workshop vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

★ Presenteer óveral met passie, flair en focus! ★

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 8 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Ik ben daarbij een zeer ervaren presentatrice op uiteenlopende events. Ook ben ik professioneel actrice en presenteerde ik enige tijd op de radio. Ik heb daarbij ervaring met divers modellenwerk en deed ooit een mannequin opleiding (o.a. ‘catwalk lopen’, houdingverbetering).

Netwerk van ruim 100 startende zzp’ers
Verder organiseer, programmeer, coördineer en presenteer ik sinds 2014 het netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag, nabij Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.

Lees je dit bericht pas laat en ben je op 10 september helaas al bezet? Meld je dan aan voor de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op 12 november! Ook als je deze workshop combineert met sales training ‘1, 2, 3, DEAL!’ op 8 oktober ontvang je 10% korting op het totale deelnamebedrag.

Gerelateerde berichten:
Presenteer jouw bedrijf overal met passie, flair en focus
Krachtig in de spotlight met jouw bedrijf (ZPP)
Onderscheid jezelf met passie én plezier! (ZPP)
Professioneel presenteren voor startende zzp’ers (ZPP)