Social Media abonnement

social-media
VOOR WIE?

Je hebt een bedrijf en wilt graag zichtbaar zijn op internet via social media? Je weet alleen niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Of je hebt te weinig tijd om zelf een of meerdere accounts (bijv. Facebook, YouTube, Instagram) te onderhouden? De kracht van dit soort internetdiensten is juist het steeds aanwezig zijn, de interactie met anderen (klanten, partners, sponsoren, fans…) opzoeken.

Ondersteuning
Je kunt met mij een abonnement afsluiten vanaf 3 maanden (verlengen kan altijd) om de online zichtbaarheid van je product of dienst te vergroten, een evenement in de spotlight te zetten of misschien ben je een artiest en wil je graag je muziek/optredens promoten?

Ik help je dan met het onderhouden van je social media. Eerst hebben we een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan bekijken we rustig wat voor jouw doel het beste kan werken.

Als je het eigenlijk wel belangrijk vindt, maar er steeds te weinig tijd voor hebt!

Bij het aangaan van het abonnement is het handig dat je een eigen website of blog hebt. Doorgaans ligt het gebruik van social media in het verlengde hiervan. Oftewel: informatie op je website link je vaak door naar social media (in plaats van alleen passief te wachten op nieuwe sitebezoekers). Maar heb je nog geen website of blog, kun je voor een stukje bekendheid best alvast starten met social media.

Enthousiast? Neem contact op voor een oriënterend gesprek of gelijk een offerte!

Weet jij wel hoe goed je bent? Je verwoordt precíes datgene wat er in mijn hoofd zit!” (Ruud Rienties, organisator popconcert Hitz voor Kidz)

20120422-hitzvoorkidzkrant

Interview met Simone Bergmann in Hitz voor Kidz krant (klik op afbeelding om te vergroten!)

Naar Communicatieadvies | Tekst | PR | Content Marketing | Illustraties