Social Media abonnement

VOOR WIE?
Je hebt een bedrijf of organisatie en wilt graag zichtbaar zijn op internet via social media? Je weet alleen niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Of je hebt te weinig tijd om zelf een of meerdere accounts (bijv. Instagram, Twitter, YouTube) steeds te onderhouden? De kracht van dit soort internetdiensten is juist het steeds aanwezig zijn om klanten, partners, sponsoren of fans te informeren, helpen, betrekken.

Ondersteuning
Wanneer je uitsluitend voor social media ondersteuning zoekt, kun je met mij een abonnement afsluiten voor minimaal 6 maanden (verlengen kan altijd) om de online zichtbaarheid van jouw product of dienst te vergroten. Je wilt bijvoorbeeld jouw evenement of nieuwe winkel in de spotlight zetten? Of misschien ben je een artiest en wil je graag je optredens promoten?

Ik help je dan met het onderhouden van je social media. Eerst hebben we een vrijblijvend oriënterend gesprek (telefonisch of face-to-face). We bekijken dan rustig wat voor jou het beste werkt.

Tarief
Een standaard social media abonnement (1-3 accounts) heb je al vanaf € 155,55 + 21% btw (€ 188,21 incl. per maand). In dit geval is het duidelijk wat je er precies mee wilt (‘strategie’). Alleen de eerste maand betaal je vooraf. Daarna ontvang je per maand rond de 15e een factuur om binnen 14 dagen te voldoen. Je mag ook -wanneer dit overzichtelijker en efficiënter voor je is- het bedrag over de gehele periode,waarbinnen jij deze ondersteuning wilt, vooruitbetalen.

Ondersteuning op breder communicatiegebied?
Ben je toevallig op deze webpagina terechtgekomen en gaat het je niet (alleen) om ‘social media’, maar zoek je eigenlijk een communicatiespecialist die jouw bedrijf of organisatie op een breder of ander vlak helpt? Klik hier om in een oogopslag te zien wat ik nog méér voor je kan betekenen. Voorbeeld: stel dat je gedurende een zekere periode ‘strategisch advies, teksten, social media beheer, webredactie’ van mij wilt vragen, stuur een bericht, dan ontvang je netjes een offerte op maat.

Als je het eigenlijk wel belangrijk vindt, maar er steeds te weinig tijd voor hebt!

Bij het aangaan van het social media abonnement is het overigens handig dat je een eigen website of blog hebt. Doorgaans ligt het gebruik van social media in het verlengde hiervan. Oftewel: informatie op je website link je vaak door naar social media (in plaats van alleen passief te wachten op nieuwe sitebezoekers). Maar heb je nog geen website of blog, kun je voor een stukje bekendheid best alvast starten met social media.

Rendement
Het meeste rendement uit social media haal je in het algemeen niet uit het hebben van social media accounts op zich, maar uit de kwaliteit van de content (tekst, beeld) in samenhang met jouw andere communicatieuitingen. Zowel met het beheer van jouw social media accounts als het creëren of versterken van die samenhang kan ik je van dienst zijn.

Enthousiast? Neem contact op voor een oriënterend gesprek of gelijk een offerte.

Weet jij wel hoe goed je bent? Je verwoordt precíes datgene wat er in mijn hoofd zit!” (Ruud Rienties, organisator popconcert Hitz voor Kidz)

Naar Communicatieadvies | PR | Tekst | Online | Vormgeving