Social Media abonnement

VOOR WIE?
Je hebt een bedrijf en wilt graag zichtbaar zijn op internet via social media? Je weet alleen niet goed hoe je hiermee moet beginnen? Of je hebt te weinig tijd om zelf een of meerdere accounts (bijv. Instagram, Twitter, YouTube) te onderhouden? De kracht van dit soort internetdiensten is juist het steeds aanwezig zijn om klanten, partners, sponsoren, fans te informeren, helpen, betrekken.

Ondersteuning
Wanneer je uitsluitend voor social media ondersteuning zoekt, kun je met mij een abonnement afsluiten voor een halfjaar of een jaar (verlengen kan altijd) om de online zichtbaarheid van je product of dienst te vergroten, een evenement in de spotlight te zetten of misschien ben je een artiest en wil je graag je muziek/optredens promoten?

Ik help je dan met het onderhouden van je social media. Eerst hebben we een vrijblijvend oriënterend gesprek. We bekijken dan rustig wat voor jou het beste werkt. Misschien heb je al een social media strategie klaarliggen en heb je slechts iemand nodig die hieraan uitvoering geeft. Of je hebt haar nog níet en wilt dat ik jou help om – behalve het beheer van de account(s)- een goede strategie op te stellen.

Tarief
Een standaard social media abonnement (1-3 accounts) heb je al vanaf € 150,00 + 21% btw per maand. In dit geval heb je de relevante social media al actief gemaakt en is het duidelijk wat je er precies mee wilt (‘strategie’).

Ben je toevallig op deze webpagina terechtgekomen en gaat het je niet (alleen) om social media, maar zoek je eigenlijk een communicatieprofessional die je op een breder of ander vlak helpt? Klik hier om in een oogopslag te zien wat ik nog meer voor je kan betekenen.

Als je het eigenlijk wel belangrijk vindt, maar er steeds te weinig tijd voor hebt!

Bij het aangaan van het abonnement is het handig dat je een eigen website of blog hebt. Doorgaans ligt het gebruik van social media in het verlengde hiervan. Oftewel: informatie op je website link je vaak door naar social media (in plaats van alleen passief te wachten op nieuwe sitebezoekers). Maar heb je nog geen website of blog, kun je voor een stukje bekendheid best alvast starten met social media.

Enthousiast? Neem contact op voor een oriënterend gesprek of gelijk een offerte!

Weet jij wel hoe goed je bent? Je verwoordt precíes datgene wat er in mijn hoofd zit!” (Ruud Rienties, organisator popconcert Hitz voor Kidz)

Lees ook: ‘Social media lastig en tijdrovend? De redding is nabij!’

20120422-hitzvoorkidzkrant

Interview met Simone Bergmann in Hitz voor Kidz krant (klik op afbeelding om te vergroten!)

Naar Communicatieadvies | PR | Tekst | Online | Vormgeving