Communicatieadvies | PR | Tekst | Online | Vormgeving

Als bedrijf of organisatie onderschat jij niet de kracht van communicatie: consequent, consistent, to-the-point. De manier hoe je iets verwoordt, eventueel in combinatie met beeld en/of audio, bepaalt hoe sterk jouw doelgroep hiermee resoneert, zich hiermee ‘verbindt’. Met een goede en doordachte communicatie vanaf de start win je ook tijd. Je weet waarom, wat en met wie je wilt communiceren, en hoe. Het kan je gehele bedrijfsproces hinderen of stagneren wanneer je om de haverklap moet corrigeren, verbeteren, bijsturen. En dat is zonde van de tijd en energie!

Jouw bedrijf of organisatie kan ik concreet ondersteunen met:

In samenwerking met specialistische partners verzorg ik ook: grafisch ontwerp en illustraties, fotografie.

Het juiste verband
Communicatie is een breed begrip. Ieder bedrijf of individu gaat hier anders mee om. Daarom zal ik vanuit mijn expertise altijd op een holistische manier bekijken welke strategie, tone of voice en middelen het meest geschikt zijn. Samen een helder uitgangspunt en kader bepalen is wezenlijk; zo kun je de impact van je communicatie beter bepalen. Daarbij kijk ik automatisch naar de ‘verkoopbaarheid’ van de boodschap, of deze nu intern of extern bedoeld is.

“Professioneel, zakelijk, sociaal en integer. Simone is een communicatiespecialist met een ‘gouden randje’. Haar creativiteit, veelzijdigheid, communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen maken dat zij een absolute aanwinst is voor elke opdrachtgever en een prettige collega, waar ik veel van heb geleerd” (W. te Kamp, voormalig Office Manager, Eerstelijns Zorggroep Haaglanden)

Screenshot LijnenopMaat.nl waarvoor Simone Bergmann teksten schreef.

Interesse? Kan ik je helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op.