Adverteren

Eens in de twee maanden gaat er een digitale nieuwsbrief uit naar zo’n 150 ondernemers van ZZP Loosduinen. Een mix van startende en meer ervaren zelfstandigen zonder personeel (leeftijd 35-55+ jaar), woonachtig in voornamelijk Den Haag. Heb jij een restaurant of lunchroom waar je hééérlijk kunt eten? Je verhuurt vergaderruimtes? Of bied je een ontspannende therapie waar drukbezette mensen baat bij kunnen hebben? Of het nu om een dienst of product gaat, grijp je kans om jouw bedrijf met een advertentie in de nieuwsbrief te presenteren aan deze doelgroep.

Bijeenkomst ZZP Loosduinen bij stadsboerderij Pluk, Den Haag. Ondernemer Henk Slijp van HSlijp Advies verzorgde een presentatie.

Het netwerk heet ‘ZZP Loosduinen’ omdat de netwerkbijeenkomsten in dit Haagse stadsdeel plaatsvinden, maar deelnemers komen uit heel Den Haag. Met name uit Loosduinen, Segbroek, Escamp, Centrum, Scheveningen, Haagse Hout (klik hier voor een overzicht van alle stadsdelen in Den Haag).

De tekst voor de ZZP Loosduinen FLITS! lever je als adverteerder zelf aan die voor publicatie nog even wordt nagekeken op onverhoopte foutjes in spelling/grammatica. Aan de inhoud wordt niks veranderd. Er is per keer ruimte voor een beperkt aantal adverteerders, dus áls je wilt adverteren, wees er zo snel mogelijk bij.

Uiterste instuurdatum:
22-01-2019
22-03-2019
22-05-2019
05-07-2019
20-09-2019
22-11-2019

Bijeenkomst van 15 november 2017 in wijk- en dienstencentrum De Geest te Den Haag. Met o.a. een presentatie van José Bosch, manager bij De Hofpas

Adverteren is voor jou interessant:

– wanneer jouw bedrijf in Den Haag gevestigd is (of op deze stad gericht is);
– omdat de doelgroep niet alleen Haagse ondernemers betreft, maar tegelijkertijd ook inwoners van Den Haag;
– omdat de deelnemers aan ZZP Loosduinen voor hun bedrijf automatisch gefocust zijn op toegang tot goede producten en diensten, mogelijke samenwerking enzovoorts in hun eigen stad;
– omdat jouw advertentie op verschillende online platforms wordt geplaatst waar hij (vele malen) gezien, geliket en bewaard kan worden, hetgeen jouw zichtbaarheid bevordert;
– omdat de nieuwsbrief vanuit Bergmann Media gaat naar ‘warme’ (en gekoesterde) contacten. Het netwerk bestaat alweer drie jaar en de betrokkenheid -vanwege ook het  persoonlijk contact tijdens de afgelopen 18 bijeenkomsten– is groot;
– wanneer je erkent dat adverteren op lokaal niveau cruciaal is om het vertrouwen van ‘Hagenaars en Hagenezen’ in jouw bedrijf te vergroten. Je breidt jouw vaste klantenkring vanzelfsprekend graag uit.

Klik hier voor de tarieven aangaande:

– een kort bericht (< 50 woorden);
– een standaard bericht (50-100 woorden); of
– een interview dat ik telefonisch met je doe (300-350 woorden).

Bij elk van deze berichten wordt één foto geplaatst. Jouw advertentie wordt verder vermeld op blog, Twitter en Instagram, alle vooral gericht op regio Den Haag. Een voorbeeld van een advertentie van max. 50 woorden vind je ook in de tarievenlijst.

Uiteraard word je als adverteerder meegenomen in de verzendlijst van de nieuwsbrief waarin je adverteert. Ook krijg je de linkjes met vermelding van jouw advertentie op blog, Twitter en Instagram toegestuurd.

Overtuigd? Neem contact op!

ZZP Loosduinen bestaat inmiddels 4 jaar! De eerste bijeenkomst was op 7 oktober 2014. Lees hier een interview (november 2017) over ZZP Loosduinen.