‘ZZP 1-op-1’ training

Zo. Daar is er weer een geboren! Een ‘zelfstandige zonder personeel’. Tadáá. Gefeliciteerd! Goed. Misschien was je erop voorbereid of… misschien ook niet. Enfin, je bent dus nog niet zo lang geleden gestart als zzp’er en je vindt het belangrijk dat je zo snél mogelijk meer leert over onderstaande onderwerpen:

1. inzetten social media voor jouw bedrijf;
2. effectief netwerken & sales; of
3. professioneel presenteren.
(En dit alles natuurlijk vanuit jouw hart, missie, passie!)

Over de trainer
Ik ben hier om jou te helpen met deze ‘ZZP 1-op-1’ training. Als trainer en alweer 8 jaar actief als 100% zelfstandig ondernemer (gestart op 1 januari 2010) op het gebied van communicatie. Daarnaast organiseer en coördineer ik sinds najaar 2014 een netwerk met meer dan 100 startende zzp’ers. Ik ben blij dat ik in de afgelopen jaren meerdere zzp’ers 1-op-1 heb mogen helpen met bovenstaande onderwerpen, maar ook met meer algemeen het formuleren van bedrijfsdoelen e.d. Mijn kennis draag ik graag over, en ik beschik over een uitgebreid, veelzijdig professioneel netwerk. Dus, ook in dat opzicht, je weet maar nooit.

Tarieven
Benieuwd naar de tarieven voor een ZZP 1-op-1 training in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag? Mail gerust, ook als je eerst nog vragen hebt of wilt afstemmen waar je staat als ondernemer en/of waar je binnen een bepaald onderwerp vooral aandacht aan wilt besteden.

Locatie
Trainingen vinden plaats in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS en snelweg).

Product- en dienstontwikkeling
Heb je géén interesse in een training over een van bovenstaande onderwerpen, maar wél in het gezamenlijk verdiepen in het -richting jouw ‘ideale klant’- formuleren en verscherpen van de inhoud van jouw product of dienst? Kies dan voor een ‘ZZP 1-op-1 intensief’.