‘ZZP 1-op-1’ training

Zo. Daar is er weer een geboren! Een ‘zelfstandige zonder personeel’. Tadáá. Gefeliciteerd! Goed. Misschien was je erop voorbereid of… misschien ook niet. Enfin, je bent dus nog niet zo lang geleden gestart als zzp’er en je vindt het belangrijk dat je zo snél mogelijk meer leert over:

1. het inzetten van social media voor jouw bedrijf;
2. effectief netwerken & sales; of
3. jezelf professioneel presenteren.

Ik ben hier om jou te helpen met deze ‘ZZP 1-op-1’ training. Als allround communicatiespecialist, personal coach en alweer 8 jaar actief als 100% zelfstandig ondernemer (gestart op 1 januari 2010). Daarnaast organiseer en coördineer ik sinds najaar 2014 een netwerk van meer dan 100 startende zzp’ers. Ik ben blij dat ik in de afgelopen jaren meerdere zzp’ers 1-op-1 heb mogen helpen met bovenstaande onderwerpen, maar ook met meer algemeen het formuleren van bedrijfsdoelen e.d. Mijn kennis draag ik graag over, en ik beschik over een uitgebreid, veelzijdig professioneel netwerk. Dus, ook in dat opzicht, je weet maar nooit..!

Tarieven
Benieuwd naar de tarieven voor een ZZP 1-op-1 training in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag? Mail gerust, ook als je eerst nog vragen hebt of wilt afstemmen waar je staat als ondernemer en/of waar je binnen een bepaald onderwerp vooral aandacht aan wilt besteden.

Kersvers ondernemer? Start met overzicht, structuur en uiteraard plezier! Schroom niet om hulp te vragen en laat jezelf inspireren!

Naar Communicatieadvies | PR | Tekst | Online Marketing
Naar Personal Coaching
Naar Salestraining ‘1, 2, 3, DEAL’