Interviews / journalistiek

Zowel in de rol van communicatiespecialist als journalist deed ik de afgelopen jaren talloze interviews. Zo interviewde ik op de radio voor diverse programma’s en deed ik dit ook voor de krant (o.a. De Persgroep, thans DPG Media) en het internet. Daarnaast  interviewde ik voor personeelsblad, nieuwsbrief, onderzoeksrapport etc.

Interviews
Ben je op zoek naar een storyteller? Iemand die jouw bedrijf of project op een verhalende manier weet over te brengen? Ben je bijvoorbeeld bezig met een website, nieuwsbrief of magazine over jouw product of dienst richting klanten of juist het eigen personeel? Met liefst een persoonlijke, verbindende, sprankelende uitstraling? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek (of vraag direct een offerte op).

Kwalitatief onderzoek
Het is tevens mogelijk dat ik voor jou kwalitatief onderzoek verricht middels het doen van interviews met de relevante doelgroep. De uitkomsten van deze interviews verwerk ik in een rapport dat ik vervolgens oplever. Indien gewenst met conclusies en aanbevelingen.

“Simone is een héle goede radiomaakster”  Tjeerd Spoor, presentator Studio Haagsche Bluf (nieuws en actualiteiten) bij Omroep West

“Jij bent gewoon een goede journalist” Albert Peeters, voormalig redacteur bij De Persgroep

Naar Communicatieadvies | PR | Tekst | Online | Vormgeving