Stemdemo maken

micJe wilt een demo (geluidsbestand) maken, waarop voorbeelden van wat jij kan met jouw stem, te horen is? Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Met een stemdemo van goede kwaliteit kun je jezelf introduceren bij bureaus die stemmen verzorgen voor allerlei audiovisuele producties. Ook kun je de demo gebruiken als eerste indruk voor een radiostation waar je graag aan de slag wilt.

Bedenk voordat je de demo komt maken welke richting je ermee op wilt. Wil je er vooral commercials mee inspreken of juist luisterboeken, ‘stemmetjes’ of E-learning? Of vind je een mix hiervan het leukst? Oftewel, het is goed wanneer je van tevoren al een (globaal) idee hebt van wat je met je stem wil en kan.

Via mijn bedrijf kun je je stemdemo in een professionele studio maken inclusief begeleiding van mij als stemcoach en ervaren voice over. De studio is gelegen in Den Haag (Loosduinen), goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het opnemen van een stemdemo kost: € 105,00 (incl. 21% btw). Studiotijd: 1 uur.
Van tevoren bereid ik je natuurlijk goed voor. Ik help je met de tekst die je wilt inspreken, dat deze ‘lekker’ loopt. En tijdens het inspreken let ik op je stemgebruik, zodat ook de kwaliteit van je stem goed is.

Aanmelden:
In verband met een drukke eerste helft van 2018 kun je weer na de zomervakanties een afspraak maken.