Aanmelden voor nieuwsbrief ‘Moontje’

Eens in de ongeveer twee à drie maanden verstuur ik mijn nieuwsbrief ‘Moontje’ naar gewaardeerde contacten in mijn netwerk. In de nieuwsbrief vind je de volgende zaken:

  • nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen vanuit mijn bedrijf (zie afbeelding).
  • linkjes naar bedrijven, organisaties, initiatieven uit het netwerk dat de ‘Moontje’ ontvangt (je leert elkáár als het ware kennen).
  • linkjes naar events (om te netwerken of gewoon te ontspannen) in Den Haag e.o.
  • linkjes naar artikelen op het gebied van communicatie, marketing, ondernemerschap, life coaching, gezondheid, lifestyle, human interest.

De nieuwsbrief is in het Nederlands en heeft een persoonlijke, informele toon. Vind je het leuk, interessant, waardevol wat ik doe? Blijf je graag op de hoogte om eventueel in de toekomst met me samen te werken, een product of dienst van mij af te nemen of wil je simpelweg je eigen zakelijk netwerk uitbreiden? Laat het weten via het contactformulier (zet ‘Moontje’ of ‘nieuwsbrief’ in de onderwerpregel).

Ik sta overigens altijd open om kennis te maken met professionals die complementair aan mijn eigen dienstverlening zijn. Denk hierbij aan: grafisch ontwerp, illustraties, film, animatie, fotografie. En ook professionals die mij eventueel kunnen ondersteunen of vervangen (‘back-up’) op het gebied van: communicatieadvies, tekstschrijven, public relations, content marketing. Dus, meld je ook in dit verband vooral aan voor de nieuwsbrief zodat je bij mij ‘in beeld’ komt en blijft!

Blijf je gewoon graag op de hoogte via ‘Moontje’? Heb je een vraag? Of kan ik je concreet ergens mee helpen? Neem gerust contact op. Hierboven kun je in ieder geval in één oogopslag zien op welke gebieden ik werkzaam ben.