Bergmann Media Blogservice

Heb jij een bedrijf of organisatie en wil je graag bloggen over het aanbod wat je hebt, de campagne die je voert enz.? Je kunt altijd een beroep doen op ‘Bergmann Media Blogservice’.

Met een blog kun je jouw zichtbaarheid, bereik en expertstatus vergroten. Schrijf dus regelmatig berichten over bijvoorbeeld jouw bedrijf of organisatie zelf (‘achter de schermen’), de opdrachtgevers die je hebt of ontwikkelingen in de branche waarin je zit. Het kan alleen zijn dat je niet altijd de tijd en inspiratie hebt om hier even voor te gaan zitten en dan… stel je het maar uit, wat zonde is.

Zie je absoluut de waarde in van blogberichten, die je uiteraard met linkjes kunt verspreiden via social media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook enz., besteed het schrijven van het blog dan uit. Ik help je met het regelmatig produceren van teksten. De frequentie kun je zelf bepalen, bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks.

Waar gaat het over?
Het blog kan gevuld worden met verschillende typen berichten. Puur vakinhoudelijk of meer persoonlijk, bijvoorbeeld met interviews. Dat ligt aan wat je zelf het meest vindt passen bij jouw bedrijf of organisatie. Berichten kunnen gemaakt worden aan de hand van informatie die je per e-mail aanlevert of ik doe om de zoveel tijd een kort (telefonisch) interview met een persoon (bijvoorbeeld ‘directeur’, ‘afdelingshoofd’, ‘klant’) en maak hier een blogbericht van. Voor een gemiddeld blog hoeft een telefonisch interview niet langer te duren dan 15-20 minuten. Ik ben een ervaren tekstschrijver en interviewer en weet in korte tijd wel de kern en structuur van wat je me vertelt eruit te halen.

Mijn kracht?
De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel teksten geschreven voor interne en externe communicatie. Dat varieert van beleidsteksten tot interviews, van webteksten tot blogs. Teksten over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld: detailhandel (diverse winkels en hun aanbod), voeding en gezondheid, duurzaamheid, huisartsen en eerstelijnszorg, kunst en cultuur, life style, jongeren- en ouderenparticipatie, zelfstandig ondernemerschap, lokaal nieuws enzovoorts. Mijn kracht als schrijver ligt in het goed kunnen omgaan met veel informatie en deze snel in een compacte, vloeiende samenhang kunnen brengen.

Is je interesse gewekt? Wil je nu écht starten met het blog of er de benodigde regelmaat inbrengen? Nu of nooit. Neem snel contact op en we praten samen rustig verder.