Agenda

Hieronder vind je de aankomende bijeenkomsten, workshops en trainingen die vanuit Bergmann Media georganiseerd worden.

Klik bij het betreffende event op het plusje rechts om de inhoud te bekijken.

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht.

jun
18
di
Hart & Zaken spreekuur @ Het Coachhuis
jun 18 @ 7:30 PM – 9:00 PM

Loop je een beetje ‘vast’, heb je moeite met balans of heb je gewoon behoefte aan wat feedback? Schroom niet, kom langs op dinsdagavond 18 juni 2019 op het gratis Hart & Zaken spreekuur. Het is er speciaal voor jouw ondernemers- of levensvraag voor inzicht, tips, inspiratie. Een consult is kosteloos en duurt maximaal 30 minuten. Eventueel kun je je vraag of datgene waar je even over wilt ‘sparren’ van tevoren toemailen.

Het tijdstip waar je nu nog een afspraak op kunt maken:
19.30
20.00

20.30

Zin om af te spreken? Stuur een bericht!

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om van het spreekuur gebruik te maken, kun je maximaal 1x per 2 maanden van dit gratis consult profiteren. Wens je intensievere aandacht c.q. coaching, start dan met personal coaching voor algemene balans, of klik hier voor ondernemersgerelateerde coaching en training. Het spreekt voor zich dat alles wat wij via de mail en face-to-face bespreken te allen tijde vertrouwelijk blijft.

Je mag het Hart & Zaken spreekuur overigens ook gebruiken om eens vrijblijvend kennis te maken. In het kader van personal of business coaching, samenwerken of uitbreiden netwerk.

Locatie
Het spreekuur vindt plaats in Het Coachhuis aan Raamweg 4, Den Haag (Benoordenhout). Het pand is centraal gelegen nabij Den Haag CS. Het is van hieruit goed bereikbaar lopend (10 min.), met openbaar vervoer (lijn 9 stopt voor de deur, halte ‘Javabrug’) Na 17.00 uur gratis parkeren in omgeving. Het pand is niet rolstoeltoegankelijk. Er is ook geen lift aanwezig.

Gerelateerd bericht:
Het gratis spreekuur voor ‘ondernemen en leven’

*Je ondernemersvraag valt binnen het gebied:

1. communicatie, marketing, sales;
2. zakelijk netwerken; of
3. management, leiderschap.

Denk aan bijvoorbeeld:

– het scherper, eenduidiger formuleren van je product of dienstverlening;
– het uitwerken van een nieuw idee of concept;
– het bereiken van de juiste doelgroep voor jouw bedrijf of organisatie;
– hoe je jezelf presenteert of profileert als ondernemer of leidinggevende;
– ETC.

jun
24
ma
Workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ @ Het Coachhuis
jun 24 @ 2:00 PM – 5:00 PM

Spreken met impact en bezield? Als startende zzp’er wil jij natuurlijk goed voor de dag komen! Ook wanneer je eens ‘het podium op’ gaat met jouw elevator pitch, presentatie of workshop. Het is belangrijk dat je dan lekker in je vel zit, het publiek (hoe groot of klein) niet vreest en een helder, dynamisch, aansprekend verhaal kunt vertellen. Goed verteld, goed gearticuleerd, goed getimed. Want hoe geweldig jouw product of dienst inhoudelijk ook is, het is echt spijtig wanneer je dit niet als dusdanig weet over te brengen richting jouw doelgroep. Een gemiste kans.

Of het nu op een festival, netwerkbijeenkomst of seminar is, het is altijd fijn wanneer je zelfverzekerd, ontspannen en met de juiste focus het podium op kunt stappen. Gún jezelf dat, doe mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op maandag 24 juni van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.

Gelijk naar aanmeldingsformulier

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf, of staat op de drempel hiervan. Aantal plaatsen beperkt, de training wordt gegeven in klein groepsverband (max. 7-10 personen) voor meer individuele aandacht.

Toegevoegde waarde
Het meedoen aan de workshop is tegelijkertijd netwerken. Wie weet wie je ontmoet! Een of meer personen kunnen je precíes de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerking starten. Bovendien kan het volgen van deze workshop jou stimuleren dat ideeën meer gaan ‘leven’ in je hoofd wanneer je hiermee met anderen actief aan de slag gaat. Je leert en oefent samen, inspireert elkaar, geeft elkaar feedback.

Na de workshop ontvang je nog per mail een beknopte samenvatting.

Dag: maandag 24 juni 2019
Tijd:
 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, snelweg, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’)
Jouw investering: € 75,00 + 21% btw (€ 90,75 incl.). Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt voor Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP) via het aanmeldingsformulierontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk donderdag 20 juni binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd, dan ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de training vanuit Bergmann Media niet doorgaat.) In het formulier kun je ook aangeven dat je deze keer er niet bij kan zijn, maar wél op de hoogte wilt worden gehouden van volgende workshops.

★ Presenteer óveral gepassioneerd, soepel en scherp! ★

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 9,5 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Ik ben daarbij een zeer ervaren presentatrice op uiteenlopende events. Ook ben ik professioneel actrice en presenteerde ik enige tijd op de radio. Ik heb tevens ervaring met divers modellenwerk en deed ooit zelfs een catwalk opleiding.

Netwerk van 150 startende zzp’ers:
Verder organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag, nabij Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid. In 2019 bestrijkt mijn professionele ervaring in totaal 25 jaar.