Events

Hieronder vind je de aankomende bijeenkomsten, workshops en trainingen die vanuit Bergmann Media georganiseerd worden.

Klik bij het betreffende event op het plusje rechts om de inhoud te bekijken.

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht.

aug
21
di
Hart & Zaken spreekuur @ Het Coachhuis
aug 21 @ 7:30 PM – 9:00 PM

Op dinsdagavond 21 augustus 2018 kun je weer terecht op het gratis Hart & Zaken spreekuur. Handig als je overdag werkt of andere afspraken hebt! Het spreekuur is er speciaal voor jouw *ondernemers- of levensvraag voor inzicht, balans, tips, inspiratie. Een consult is kosteloos en duurt maximaal 30 minuten. Eventueel kun je je vraag of datgene waar je even over wilt ‘sparren’ van tevoren toemailen.

Maak een afspraak op een van deze tijdstippen:
19.30
20.00
20.30

Zin om af te spreken? Mail naar info@simonebergmann.nl.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om van het spreekuur gebruik te maken, kun je maximaal 1x per 2 maanden van dit gratis consult profiteren. Wens je intensievere aandacht c.q. coaching, start dan met personal coaching.

Je mag het Hart & Zaken spreekuur overigens ook gebruiken om eens vrijblijvend kennis te maken. In het kader van personal of business coaching, samenwerken of uitbreiden netwerk.

Het Coachhuis (kamer 1.4 Mondriaan), Den Haag

Het spreekuur vindt plaats in Het Coachhuis aan Raamweg 4, Den Haag (Benoordenhout). Het pand is centraal gelegen nabij Den Haag CS. Het is van hieruit goed bereikbaar lopend (10 min.), met openbaar vervoer (lijn 9 stopt voor de deur, halte ‘Javabrug’) Na 17.00 uur gratis parkeren in omgeving. Het pand is niet rolstoeltoegankelijk. Er is ook geen lift aanwezig.

*Je ondernemersvraag valt binnen het gebied:

1. communicatie, marketing, sales;
2. zakelijk netwerken; of
3. management, leiderschap.

Meer specifiek bijvoorbeeld over:

– het scherper, eenduidiger formuleren van je product of dienstverlening;
– het uitwerken van een nieuw idee of concept;
– het bereiken van de juiste doelgroep voor jouw bedrijf of organisatie;
– hoe je jezelf presenteert of profileert als ondernemer of leidinggevende;
– ETC.

Gerelateerd bericht:
Het gratis spreekuur voor ‘ondernemen en leven’

aug
28
di
iO Den Haag (inspiratiesessie ondernemers – ‘ZZP sociaal ondernemen’) @ Het Coachhuis
aug 28 @ 2:00 PM – 4:00 PM

Ben je zzp’er (startende of meer ervaren) en doe je graag opdrachten c.q. projecten die maatschappelijke meerwaarde creëren? Laten we elkaar dan ontmoeten bij iO Den Haag – ‘ZZP sociaal ondernemen’ op dinsdag 28 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Deze inspiratiesessie ondernemers staat dus in het teken van ‘sociaal ondernemen’. Je woont en werkt in Den Haag of in de regio. Je bent van harte welkom om andere maatschappelijk georiënteerde ondernemers te leren kennen voor inspiratie, feedback, samenwerking…!

Waarom?
Het doel van deze sessie is vooral om elkaar te ontmoeten en met elkaar te delen op welk vlak wij op sociaal ondernemersgebied actief zijn. Wanneer we elkaar kennen, kunnen we elkaar gemakkelijker benaderen voor tips, aanbevelingen, samenwerking etc. Het kan ook dat we elkaar dusdanig aanvullen, met de juiste ‘klik’, dat we misschien wel een interessant concept of project bedenken en dit ook aan een of meer partijen kunnen aanbieden. Wellicht ontstaan hieruit ook nieuwe samenwerkingsvormen, zoals stichting, coöperatie enz.

Gelijk naar aanmeldingsformulier

Programma:
14.00 – 14.15 Opening + introductie door Simone Bergmann (Bergmann Media).
14.15 – 14.30 Elevator pitches deelnemers.
14.30 – 15.30 Kansen en uitdagingen ‘sociaal ondernemerschap’, Durf Te Vragen.
15.30 – 16.00 Afsluiting + drankje doen.

Achteraf krijg je een samenvatting van de inspiratiesessie in PDF toegemaild ten behoeve van je eigen follow-up of reflectie. Ook ontvang je een lijst met iedereen die heeft deelgenomen.

De sessie vindt plaats in klein verband (max. 10 deelnemers) zodat het overzichtelijk blijft en er ruimte is om wat dieper op zaken in te gaan.

Kosten: € 15,00 incl. btw (koffie, thee en frisdrank inbegrepen). Na aanmelding via dit aanmeldingformulier of info@simonebergmann.nl, ontvang je een factuur om uiterlijk donderdag 23 augustus te voldoen.

ZZP’er? Vorm netwerken (formeel of informeel) met andere zelfstandigen die jou versterken, met wie je kunt samenwerken, profiteer van complementair zijn aan elkaar!

Visie, invloed & robuustheid
Deze bijeenkomst is vooral voor jou als zelfstandig professional wanneer je gericht bent op het ontmoeten van zoveel mogelijk goede professionals ten voordele en versterking van jouw eigen bedrijf, ook op de langere termijn. Samen met anderen is het mogelijk dat je grotere (of meer lucratieve) projecten kunt oppakken en wanneer de juiste mensen jou kennen kun je jezelf (mede door mond-tot-mondreclame) beter en sneller positioneren als ‘belangrijke speler’ binnen jouw vakgebied.

★ ZZP’er! Ga voor co-creatie in plaats van concurrentie! ★ 

Deze bijeenkomst wordt gefaciliteerd en begeleid door Simone Bergmann, Bergmann Media. Zie ook: Mens, maatschappij, onderwijs.

Gerelateerde berichten:
De Haagse wijkonderneming, perspectieven en lessen
Lokaal Ondernemen Loosduinen (LOL)
Maak jezelf zichtbaar…, ook als sociaal ondernemer!
ZZP lokale kracht in Den Haag
Duurzaamheid voor héél Den Haag

sep
10
ma
Workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ @ Het Coachhuis
sep 10 @ 2:00 PM – 5:00 PM

Als startende zzp’er wil jij natuurlijk goed voor de dag komen. Ook wanneer je eens ‘het podium op’ gaat met jouw elevator pitch, presentatie of workshop. Het is belangrijk dat je dan lekker in je vel zit, het publiek (hoe groot of klein) niet vreest en een helder, dynamisch, aansprekend verhaal kunt vertellen. Goed verteld, goed gearticuleerd, goed getimed. Want hoe geweldig jouw product of dienst inhoudelijk ook is, het is echt spijtig wanneer je dit niet als dusdanig weet over te brengen richting jouw doelgroep. Een gemiste kans.

Of het nu op een festival, netwerkborrel of seminar is, het is altijd fijn wanneer je zelfverzekerd, ontspannen en met de juiste focus het podium op kunt stappen. Gún jezelf dat, doe mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op maandag 10 september van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Dag: maandag 10 september 2018
Tijd:
 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, snelweg, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’)
Prijs (introductietarief): € 75,00 + 21% btw (€ 90,75 incl.)
Doelgroep: startende zzp’ers, en ook andere zelfstandigen die hun presentatievaardigheden willen oefenen en verbeteren. Klein groepsverband voor meer persoonlijke aandacht. En meedoen is tegelijkertijd natuurlijk ook… netwerken!

Simone Bergmann (midden) is een zeer ervaren presentator, dagvoorzitter, debatleider en dialoogbegeleider. Ze presenteert hier een event van Lifestyle Business Club Den Haag.

Aanmelden
Geef jezelf op via dit aanmeldingsformulier of stuur een mail. Na aanmelding ontvang je een factuur om uiterlijk woensdag 5 september € 90,75 incl. btw over te maken naar Bergmann Media, Den Haag. Uiteraard wordt de ontvangst van de betaling aan jou bevestigd. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk 48 uur van tevoren weten ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de workshop vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

★ Presenteer óveral met passie, flair en focus! ★

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 8 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Ik ben daarbij een zeer ervaren presentatrice op uiteenlopende events. Ook ben ik professioneel actrice en presenteerde ik enige tijd op de radio. Ik heb daarbij ervaring met divers modellenwerk en deed ooit een mannequin opleiding (o.a. ‘catwalk lopen’, houdingverbetering).

Netwerk van ruim 100 startende zzp’ers
Verder organiseer, programmeer, coördineer en presenteer ik sinds 2014 het netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag, nabij Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.

Gerelateerde berichten:
Presenteer jouw bedrijf overal met passie, flair en focus
Krachtig in de spotlight met jouw bedrijf (ZPP)
Onderscheid jezelf met passie én plezier! (ZPP)
Professioneel presenteren voor startende zzp’ers (ZPP)