Agenda

Hieronder vind je de aankomende bijeenkomsten, workshops en trainingen die vanuit Bergmann Media georganiseerd worden.

Klik bij het betreffende event op het plusje rechts om de inhoud te bekijken.

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht.

feb
18
ma
Workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ @ Het Coachhuis
feb 18 @ 2:00 PM – 5:00 PM

Spreken met impact en bezield? Als startende zzp’er wil jij natuurlijk goed voor de dag komen! Ook wanneer je eens ‘het podium op’ gaat met jouw elevator pitch, presentatie of workshop. Het is belangrijk dat je dan lekker in je vel zit, het publiek (hoe groot of klein) niet vreest en een helder, dynamisch, aansprekend verhaal kunt vertellen. Goed verteld, goed gearticuleerd, goed getimed. Want hoe geweldig jouw product of dienst inhoudelijk ook is, het is echt spijtig wanneer je dit niet als dusdanig weet over te brengen richting jouw doelgroep. Een gemiste kans.

Of het nu op een festival, netwerkborrel of seminar is, het is altijd fijn wanneer je zelfverzekerd, ontspannen en met de juiste focus het podium op kunt stappen. Gún jezelf dat, doe mee met de workshop ‘Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP)’ op maandag 18 februari van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf, of staat op de drempel hiervan. Aantal plaatsen beperkt, de training wordt gegeven in klein groepsverband (max. 7-10 personen) voor meer individuele aandacht.

Het Coachhuis, zaal 1.2 Van Gogh, Den Haag

Toegevoegde waarde
Het meedoen aan de workshop is tegelijkertijd netwerken. Wie weet wie je ontmoet! Een of meer personen kunnen je precíes de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerking starten. Bovendien kan het volgen van deze workshop jou stimuleren dat ideeën meer gaan ‘leven’ in je hoofd wanneer je hiermee met anderen actief aan de slag gaat. Je leert en oefent samen, inspireert elkaar, geeft elkaar feedback.

Na de workshop ontvang je nog per mail actiepunten voor jouw eigen follow-up en een lijst met iedereen die heeft deelgenomen.

Dag: maandag 18 februari 2018
Tijd:
 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, snelweg, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’)
Jouw investering: € 75,00 + 21% btw (€ 90,75 incl.). Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt voor Zelfstandig Professional Presenteert (ZPP) via dit formulierontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk woensdag 13 februari binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk vijf werkdagen van tevoren weten, ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de training vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

★ Presenteer óveral gepassioneerd, soepel en scherp! ★

Simone Bergmann

Over de trainer
Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van communicatie & marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 9 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Ik ben daarbij een zeer ervaren presentatrice op uiteenlopende events. Ook ben ik professioneel actrice en presenteerde ik enige tijd op de radio. Ik heb tevens ervaring met divers modellenwerk en deed ooit een catwalk opleiding.

Netwerk van zo’n 150 startende zzp’ers:
Verder organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor netwerk ZZP Loosduinen voor startende zzp’ers in Den Haag. (Loosduinen is een van de stadsdelen van Den Haag met o.a. Kijkduin strand.) Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.

Gerelateerd berichten:
Krachtig in de spotlight met jouw bedrijf (ZPP)
Onderscheid jezelf met passie én plezier! (ZPP)
Professioneel presenteren voor startende zzp’ers (ZPP)

feb
26
di
Hart & Zaken spreekuur @ Het Coachhuis
feb 26 @ 7:30 PM – 9:00 PM

Loop je een beetje ‘vast’, heb je moeite met balans of heb je gewoon behoefte aan wat feedback? Schroom niet, kom gewoon langs op dinsdagavond 26 februari 2019 op het gratis Hart & Zaken spreekuur. Het is er speciaal voor jouw ondernemers- of levensvraag voor inzicht, balans, tips, inspiratie. Een consult is kosteloos en duurt maximaal 30 minuten. Eventueel kun je je vraag of datgene waar je even over wilt ‘sparren’ van tevoren toemailen.

Maak een afspraak op een van deze tijdstippen:
19.30
20.00
20.30

Zin om af te spreken? Stuur een bericht!

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om van het spreekuur gebruik te maken, kun je maximaal 1x per 2 maanden van dit gratis consult profiteren. Wens je intensievere aandacht c.q. coaching, start dan met personal coaching voor algemene balans, of klik hier voor ondernemersgerelateerde coaching en training. Het spreekt voor zich dat alles wat wij via de mail en face-to-face bespreken te allen tijde vertrouwelijk blijft.

Je mag het Hart & Zaken spreekuur overigens ook gebruiken om eens vrijblijvend kennis te maken. In het kader van personal of business coaching, samenwerken of uitbreiden netwerk.

Locatie
Het spreekuur vindt plaats in Het Coachhuis aan Raamweg 4, Den Haag (Benoordenhout). Het pand is centraal gelegen nabij Den Haag CS. Het is van hieruit goed bereikbaar lopend (10 min.), met openbaar vervoer (lijn 9 stopt voor de deur, halte ‘Javabrug’) Na 17.00 uur gratis parkeren in omgeving. Het pand is niet rolstoeltoegankelijk. Er is ook geen lift aanwezig.

*Je ondernemersvraag valt binnen het gebied:

1. communicatie, marketing, sales;
2. zakelijk netwerken; of
3. management, leiderschap.

Denk aan bijvoorbeeld:

– het scherper, eenduidiger formuleren van je product of dienstverlening;
– het uitwerken van een nieuw idee of concept;
– het bereiken van de juiste doelgroep voor jouw bedrijf of organisatie;
– hoe je jezelf presenteert of profileert als ondernemer of leidinggevende;
– ETC.

Gerelateerd bericht:
Het gratis spreekuur voor ‘ondernemen en leven’

mrt
18
ma
Workshop ‘Hartelijke ZZP Sales!’ @ Het Coachhuis
mrt 18 @ 2:00 PM – 5:30 PM

Een nieuw jaar, nieuwe inspiratie, nieuwe kansen! Je bent het avontuur als zzp’er aangegaan en hebt er veel zin in. Je staat 100% achter jouw product of dienst en wilt hiermee jouw ‘ideale klant’ graag van dienst zijn. Daar ligt het niet aan. Maar… dat verkopen, hoe doe je dat? Met verkopen niet als doel op zich, maar eerder als een logisch uitvloeisel van datgene wat jij te bieden hebt. Vanuit je hart, energiek, to-the-point en met een goed verhaal. Want dat is jouw aanbod dubbel en dwars waard!

Doe mee met de workshop ‘Hartelijke ZZP Sales!’* op maandag 18 maart van 14.00 tot 17.30 uur. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Benoordenhout, Den Haag (nabij DH CS). Zodat jij de klant die jij voor ogen hebt enthousiast en krachtig van dienst kunt zijn. Voorkom onnodig treuzelen, zoeken of piekeren, stap in de ondernemersflow!

Doelgroep: startende zzp’ers. Je bent enthousiast, initiatiefrijk, leergierig. Je bent nog niet zolang geleden gestart met jouw eigen bedrijf, of staat op de drempel hiervan. Aantal plaatsen beperkt, de training wordt gegeven in klein groepsverband (max. 7-10 personen) voor meer individuele aandacht. Tijdens de workshop ben je zo (inter)actief mogelijk bezig met het ‘creëren’ van jouw bedrijf. Op een HARTelijke manier!

Toegevoegde waarde
Het meedoen aan de workshop is tegelijkertijd netwerken.Wie weet wie je ontmoet! Een of meer personen kunnen je precíes de juiste inspiratie of hulp geven die je nodig hebt of misschien kun je zelfs met hen een samenwerking starten. Bovendien kan het volgen van deze workshop jou stimuleren dat ideeën meer gaan ‘leven’ in je hoofd wanneer je hiermee met anderen actief aan de slag gaat. Je leert en oefent samen, inspireert elkaar, geeft elkaar feedback.

Na de workshop ontvang je nog per mail actiepunten voor jouw eigen follow-up en een lijst met iedereen die heeft deelgenomen.

INHOUD
Tijdens de interactieve workshop Hartelijke ZZP Sales! doen we verschillende oefeningen. Er wordt ingegaan op:

1. Wat straal ik uit? Hoe breng ik mijn bedrijf in een paar zinnen over? (‘pitchen’)
2. Hoe voer ik een goed verkoopgesprek? Commercieel luisteren, hoe doe ik dat? Hoe herken ik een ‘koopsignaal’?
3. Hoe haal ik het meest uit netwerkborrels- of bijeenkomsten? (‘effectief netwerken’)

Jouw investering: € 69,95 + 21% btw (= € 84,64 incl.). Koffie, thee, frisdrank inbegrepen.

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt voor Hartelijke ZZP Sales! via dit formulier (of mail naar info@simonebergmann.nl), ontvang je een factuur om direct te voldoen. Je betaling moet uiterlijk woensdag 13 maart binnen zijn. Ben je onverhoopt verhinderd en laat je dit uiterlijk vijf werkdagen van tevoren weten, ontvang je het bedrag terug op je rekening. (Ook als de training vanuit Bergmann Media niet doorgaat.)

★ Start gedegen, gestructureerd en authentiek! ★

Simone Bergmann

Over de trainer:
Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis op het gebied van communicatie en marketing, alsook mijn ervaring als zzp’er de afgelopen 9 jaar, tevens in de vorm van coaching en training over te brengen. Daarbij organiseer, programmeer en presenteer ik sinds 2014 bijeenkomsten voor een netwerk van nu zo’n 150 startende zzp’ers in Den Haag. Vóór mijn 100% ondernemerschap per 1-01-10 werkte ik overigens 15 jaar lang in banen bij zowel commerciële bedrijven als overheid.


*Deze workshop heette in 2018 ‘1, 2, 3, DEAL!’, maar is veranderd omdat de huidige naam de lading beter dekt, namelijk: ondernemen vanuit je hart, energiek en sympathiek!

mrt
21
do
Luistercafé Den Haag ‘Hooggevoeligheid’ @ Het Coachhuis
mrt 21 @ 7:30 PM – 9:00 PM

Op donderdag 21 maart van 19.30 tot 21.00 uur is er Luistercafé Den Haag (thema ‘hooggevoeligheid’) in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag.  Ben jij hooggevoelig? Ken je mensen die dit zijn? Of misschien begeleid je wel mensen die vaak snel ‘overprikkeld’ zijn? Je bent van harte welkom!

Gelijk naar aanmeldingsformulier

Wanneer je een hooggevoelig c.q. hoogsensitief persoon (hsp) bent is het niet altijd makkelijk om je draai te vinden in de maatschappij die sterk gericht is op presteren, iemand ‘worden’. Je hebt misschien veel tijd voor jezelf nodig om indrukken te verwerken, pikt de energie van anderen sterk op, bent niet zo van praten over koetjes en kalfjes..? Een ding is zeker: je bent niet alleen. En wie weet wat voor positieve energie en inspiratie je krijgt wanneer je anderen ontmoet die in deze context dezelfde kenmerken hebben als jij!

Er ontstaat altijd wel iets…
Het luistercafé is ervoor bedoeld om mensen samen te brengen binnen een bepaald thema. In dit snelle ‘digitale tijdperk’ kan persoonlijk, face-to-face contact best een verademing zijn. Het gaat er in ieder geval vooral om om elkaar te ontmoeten. Na een korte introductie hebben wij ongetwijfeld genoeg stof om met elkaar te delen (ervaringen, tips…).

Klinkt leuk!? Meld je snel aan via dit formulier, of mail naar info@simonebergmann.nl. De entree is € 7,50 per persoon. Drankjes zijn gratis. Aantal plaatsen beperkt.

mrt
26
di
Hart & Zaken spreekuur @ Het Coachhuis
mrt 26 @ 7:30 PM – 9:00 PM

Loop je een beetje ‘vast’, heb je moeite met balans of heb je gewoon behoefte aan wat feedback? Schroom niet, kom gewoon langs op dinsdagavond 26 maart 2019 op het gratis Hart & Zaken spreekuur. Het is er speciaal voor jouw ondernemers- of levensvraag voor inzicht, balans, tips, inspiratie. Een consult is kosteloos en duurt maximaal 30 minuten. Eventueel kun je je vraag of datgene waar je even over wilt ‘sparren’ van tevoren toemailen.

De tijdstippen waar je nu nog een afspraak op kunt maken:
19.30
20.30

Zin om af te spreken? Stuur een bericht!

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om van het spreekuur gebruik te maken, kun je maximaal 1x per 2 maanden van dit gratis consult profiteren. Wens je intensievere aandacht c.q. coaching, start dan met personal coaching voor algemene balans, of klik hier voor ondernemersgerelateerde coaching en training. Het spreekt voor zich dat alles wat wij via de mail en face-to-face bespreken te allen tijde vertrouwelijk blijft.

Je mag het Hart & Zaken spreekuur overigens ook gebruiken om eens vrijblijvend kennis te maken. In het kader van personal of business coaching, samenwerken of uitbreiden netwerk.

Locatie
Het spreekuur vindt plaats in Het Coachhuis aan Raamweg 4, Den Haag (Benoordenhout). Het pand is centraal gelegen nabij Den Haag CS. Het is van hieruit goed bereikbaar lopend (10 min.), met openbaar vervoer (lijn 9 stopt voor de deur, halte ‘Javabrug’) Na 17.00 uur gratis parkeren in omgeving. Het pand is niet rolstoeltoegankelijk. Er is ook geen lift aanwezig.

*Je ondernemersvraag valt binnen het gebied:

1. communicatie, marketing, sales;
2. zakelijk netwerken; of
3. management, leiderschap.

Denk aan bijvoorbeeld:

– het scherper, eenduidiger formuleren van je product of dienstverlening;
– het uitwerken van een nieuw idee of concept;
– het bereiken van de juiste doelgroep voor jouw bedrijf of organisatie;
– hoe je jezelf presenteert of profileert als ondernemer of leidinggevende;
– ETC.

Gerelateerd bericht:
Het gratis spreekuur voor ‘ondernemen en leven’