Coachingsstijl

Tijdens Senzimo coachingsgesprekken bewegen we samen vanuit het NU naar de gewenste ontwikkeling  binnen jouw doelstelling. Ik werk ‘oplossingsgericht’. Dit is een coachingstechniek. Het is geen therapie.

Onze focus ligt hierbij op de kracht en de kwaliteiten die je al in je hebt. We kijken naar wat je nu graag in jouw leven wilt, en wat er al goed gaat. Er is daarbij wel aandacht voor aspecten of overtuigingen die we tegenkomen die je op de een of andere manier saboteren of ‘afremmen’ verder te komen in je ontwikkeling. Samen kijken we dan hoe jouw energie weer goed kan stromen.

Afhankelijk van wat er bij jou precies speelt, houd ik je een spiegel voor of geef ik je handvatten waarmee je aan de slag kan. En ik neem hierin mee de DIKKE DRIE (Intentie, Interesses, Inzet). Wat zegt jouw hart, wat vind je écht leuk, wat ben je bereid te doen om jouw meest vervullende koers aan te houden?

Spreekt dit jou aan? Wil je meer duidelijkheid in je leven? Mail of bel om een afspraak te maken of als je nog vragen hebt.

‘Bedankt voor het gesprek. Best verhelderend voor mij. Knap hoe jij mijn ‘chaos’  weet samen te vatten, haha’ (coachee, energieke dame op zoek naar leuke baan)

‘Jij bezit een mooie combinatie van kundigheid en gevoeligheid!’ (trainer workshop Coaching/Intervisie)

SENZIMO is het coachingslabel van Bergmann Media. Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid. Laat het dan gedachten zijn die werkelijk in lijn zijn met hoe je wilt leven, wat voor mensen je graag om je heen hebt enz. Ik wens je van harte toe dat jouw dagen hier op aarde vooral inspirerend, verrassend, vreugdevol zijn!

Naar Personal Coaching