Content marketing en webredactie

Je hebt voor jouw bedrijf of organisatie iemand nodig die waardevolle online content creëert? Dan ben je bij mij op het goede adres! Ik schrijf voor jou berichten c.q. artikelen die gericht zijn op de interesses en behoeften van jouw klant of doelgroep. Bijvoorbeeld om te informeren, instrueren of activeren (of een combinatie hiervan).

In de teksten integreer ik relevante zoekwoorden ten behoeve van Search Engine Optimization (SEO). De teksten kan ik combineren met illustraties, foto’s, film, audio. Je hebt zelf passend beeld- en/of audiomateriaal, maar als je wilt dat ik hier ook voor zorg kun je dat uiteraard aangeven.

Webredactie
Verder kan ik je ondersteunen in het opstellen of nakijken/redigeren van teksten, het up-to-date houden van je website en het meedenken (adviseren) over de inhoud hiervan.

Het is mogelijk dat je zelf steeds voldoende teksten, linkjes, film- en/of audiomateriaal hebt. Maar dat je te weinig tijd hebt om een en ander (tijdig) te plaatsen op je website. En dat vind je zonde. Schroom niet om hulp te vragen!

Je hebt jouw eigen strategie en wensen. Stuur me een bericht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte op.

Naar Communicatieadvies | PR | Tekst | Online | Vormgeving