De Blog Corrector! (nakijken/redigeren van jouw blog)

Ben je zzp’er (startende of meer ervaren) en heb jij een zakelijk blog? En vind je het prettig om (een aantal van) de door jou geschreven blogteksten na te laten kijken door een professionele tekstschrijver? Ook hiervoor kun je bij mij terecht!

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. Je stuurt mij in een Word-document jouw blogtekst(en) toe en ik bekijk ze dan. Ik kan bepaalde zaken verbeteren met de functie ‘Wijzigingen bijhouden’, of ik kopieer jouw document en zet hierin in het rood mijn eigen correcties en suggesties. Zodat je achteraf de twee documenten naast elkaar kunt leggen en op meer overzichtelijke wijze (dan met ‘wijzigingen bijhouden’) kunt zien wat ik eraan heb veranderd. Oftewel: wat jij prettig vindt, zo lever ik het weer aan jou aan.

Waar ik precies naar kijk:

– spelling en grammatica;
– leesbaarheid en ritme;
– helderheid van de boodschap;
– gebruik van zoekwoorden en linkjes.

Tarief
Ik factureer per blogbericht. Voor een tekst van 0 tot 350 woorden geldt een standaardtarief van € 62,36 + 21% btw. Heb je meerdere teksten van 0 tot 350 woorden, geldt wanneer je vanaf drie teksten tegelijk stuurt om door mij na te laten kijken een korting van 10% op het standaardtarief. Je betaalt dan voor deze in dit geval drie teksten in totaal: 3 x € 56,12 = € 168,37 + 21% btw.

Het tarief voor een tekst met méér dan 350 woorden, kun je bij me opvragen. Dit bericht wat je nu leest heeft overigens 375 woorden, dan heb je een idee.

TIP
Een tip is om als je inderdaad drie blogteksten hebt geschreven, deze naar mij toe te sturen. Ik corrigeer, doe eventueel suggesties, en zo wordt er een goede basis voor jou gecreëerd om verder te bloggen zonder mijn hulp. (Maar ik ben er dan natuurlijk nog steeds voor je.) Als je niet echt een ‘schrijver’ bent, kan dit best een interessante investering zijn.

Ga voor zorgvuldig- en correctheid
Je wilt als kersvers ondernemer ook met jouw bedrijfsblog een goede indruk maken op je doelgroep(en). Denk er daarom, los van bovenstaande, goed over na waarover je wilt gaan schrijven, waarom en voor wie. Leef je in in jouw lezer en schrijf op zo’n manier dat het gemakkelijk wegleest. Kom gewoon adequaat over en wek hiermee sneller serieuze aandacht.

Kan ik je helpen met jouw blog? Heb je een vraag? Stuur me een bericht!