Dit is de agenda voor alle aankomende bijeenkomsten, workshops en trainingen die vanuit Bergmann Media georganiseerd worden. (Klik bij het maandoverzicht op de datum onder ‘Evenementen in…’ om te kunnen bladeren in de maanden.)

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bergmann Media MEETUP!

12/12/2019 @ 10:00 AM - 11:30 AM

We kúnnen natuurlijk wachten tot we elkaar eens toevallig tegenkomen, maar… dat hoeft niet. Wil je een keer vrijblijvend met mij, Simone, kennismaken kan dat op donderdag 12 december tussen 10.00 en 11.30 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag. Je wilt simpelweg een indruk krijgen van wie ik ben, een specifieke vraag stellen of oriënterend van gedachten wisselen of samenwerking mogelijk is. Schroom niet en kom gewoon langs. Natúúrlijk trakteer ik jou op een kopje koffie of thee. Je hoeft niet precies om tien uur aanwezig te zijn. Leuk om je te zien, laat via het contactformulier weten of je komt! Je bent overigens ook welkom wanneer wij elkaar ooit al hebben ontmoet, maar alweer lang niet hebben gezien.

Hieronder kun je voor het gemak in een oogopslag zien op welke gebieden ik mij bezighoud. En kun je op 12 december níet of wil je liever 1-op-1 kennismaken, dan kun je vanzelfsprekend op een ander moment een afspraak maken voor een vrijblijvende face-to-face of telefonische kennismaking. En je kunt altijd je vraag, voorstel of tip naar mij toemailen.

Gegevens

Datum:
12/12/2019
Tijd:
10:00 AM - 11:30 AM