Funky Simone Tea Party 2015

Hieronder vind je foto’s van de Funky Simone Tea Party op 16 november 2015, gehouden bij Hair Topic, Statenkwartier, Den Haag. Met heerlijke hapjes van Brady’s uit Delft, muziek van singer-songwriters Kenny en Michael Highsand. Wát een magische avond..!

Wil je dat er ook eens een Funky Simone Tea Party* bij jou wordt georganiseerd? Je krijgt gratis promotie via diverse kanalen en je hoeft de bezoekers niet zelf te werven. Jij stelt jouw zaak op een middag of avond open voor potentiële nieuwe klanten, en hiermee staat het merk ‘Funky Simone’ ook weer even in de spotlight. Dat is de ruil.

Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek! Let’s work together and have fun! Je kunt natuurlijk ook een advertentie of flyer laten drukken, maar een kleinschalig, besloten event is natuurlijk persoonlijker en genereert wellicht ook eerder enthousiaste (!) mond-tot-mondreclame.

*De events zijn ooit begonnen met ’thee’ als rode draad, maar dit hoeft niet per se voor jou van toepassing te zijn. ‘Funky Simone Party’ klinkt namelijk ook goed!