Gastlessen in het onderwijs

Met mijn professionele ervaring ga ik alweer richting de 25 jaar! Ik vind het fijn om kennis over te kunnen dragen die ik heb opgedaan op het gebied van communicatie, marketing, management en (persoonlijk) leiderschap. Oók in het onderwijs!

Ben je geïnteresseerd in een gastles van een ervaren professional, schroom niet, neem gerust contact met me op voor een oriënterend gesprek (of gelijk een offerte). Ik geef een gastles ‘eenmalig’, bijvoorbeeld op het gebied van jezelf professioneel presenteren, hoe werf ik een klant, hoe zet ik social media in voor mijn werkgever of eigen bedrijf, wat is mijn leiderschapsstijl en hoe zet ik deze het beste in, etc.

Daarnaast is het mogelijk om een reeks gastlessen af te nemen die op een bepaald thema steeds dieper ingaan of die juist verschillende onderwerpen binnen communicatie, marketing, management of leiderschap behandelen, op een interactieve manier (bijv. oefeningen doen, elkaar feedback geven).