Hart & Zaken spreekuur

Heb jij een levens- of ondernemersvraag? Dan kun je hiermee terecht op het gratis Hart & Zaken spreekuur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS, Benoordenhout). Het eerstvolgende spreekuur is op:

dinsdag 26 november 2019

Een consult duurt maximaal 30 minuten. Je mag ook om 19.30, 20.00 of 20.30 uur inplannen om gewoon even kennis te maken. Ik hanteer de coachingstechniek ‘oplossingsgericht’. Samen gaan we uit van de kracht en kwaliteiten die je al in je hebt, en wat er volgens jou al goed gaat in jouw leven. Eventueel kun je van tevoren alvast een bericht sturen waarin je vertelt waar je het graag over wilt hebben of wat de insteek is.

Gun jezelf de ruimte!
Familie, vrienden, collega’s… Ze kunnen het allemaal natuurlijk goed met je voorhebben, maar hebben vaak een meer vastomlijnd idee van wie jij bent dan een personal c.q. life coach die objectiever naar jou kan kijken. Dit kan jou meer ruimte en ontspanning geven om te praten over wat je precies denkt of voelt. Je hoeft geen rekening te houden met die ‘gekleurde bril’ van bekenden.

Doorbreek gepieker, negatieve gedachtepatronen, uitstelgedrag etc. Maak gewoon een afspraak. Niet geschoten… is altijd mis!

Foto: Ronald van den Andel Fotografie