Hoe werkt het? (grafisch ontwerp en illustraties)

Je wilt graag door mijn bedrijf grafisch ontwerp of illustraties voor drukwerk of digitale producten? Lees hieronder alvast mijn werkwijze.

Eerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek (1). Via de telefoon of face-to-face.

Klikt het? Begrijpen we elkaar? Ik maak een offerte (2) op!

Ben je akkoord? Dan volgt een inventarisatiegesprek (3) met mij, Simone, waarin we dieper ingaan op wat je precies wilt met de ‘visualisering’ (eventueel in combinatie met teksten). Het verhaal eráchter, daar gaat het om. Ik vertaal dat naar het concept voor mijn grafisch ontwerper of illustrator. Deze gaat voor jou aan de slag en wij, jij als opdrachtgever en ik, houden hierover contact.

Het wijst zich verder vanzelf, ik zorg ervoor dat de overall afstemming soepel verloopt en ik houd ook de deadline goed in de gaten. Zo heb je er zelf weinig omkijken naar.

De  facturering (4) gaat via Bergmann Media. Zo kunnen we jou op een heldere en efficiënte manier helpen. Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

Deze illustratie werd gemaakt in het kader van een opdracht van Bergmann Media. Opdrachtgever: Gemeente Den Haag.

Naar Grafische vormgeving en illustraties