Public Relations

Ben je bezig met het lanceren van een nieuw product? Of organiseer je misschien een evenement en wil je zoveel mogelijk mensen (bezoekers, media, sponsoren, enz.) bereiken? Laat mij je helpen! Dat kan op verschillende manieren via public relations, zoals bijvoorbeeld: het schrijven van persberichten, opzetten van social media (Instagram, Twitter, blog enz.), maken van nieuwsbrieven, organiseren bijeenkomsten. Samen bekijken we hoe we jouw product, dienst of project het beste richting de relevante partijen zichtbaar kunnen maken.

Bij public relations kan het om verschillende dingen gaan waarbij ik iets voor je kan betekenen. Het is mogelijk dat je je algehele bedrijfsimago (verder) vorm wilt geven, maar ook dat je alléén voor een heel specifieke actie of campagne iemand nodig hebt. Aarzel niet. Neem voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek (of gelijk een offerte) contact met me op!

Toegevoegde waarde
Mijn toegevoegde waarde is vooral dat ik zowel media- als beleidsmatige ervaring heb. En ik heb veel ervaring met presenteren voor publiek en ook acteren. Hoe je jouw boodschap overbrengt is dus iets waar ik vanuit méérdere kanten naar kan kijken, en ik kan ook goed ‘richten’. Anders gezegd: ik werk snel en efficiënt.

Naar Communicatieadvies | PR | Tekst | Online | Vormgeving