Stemmenwerk

Ik ben een ervaren stemartiest. Interesse? Neem contact met me op! Ik spreek een diversiteit aan producties in, denk aan:

– reclamespotjes;
– luisterboeken;
– films (bedrijfs-, animatie- etc.);
– voice response;
– e-Learning.

Een van mijn eerste opdrachten was een stem voor een personage doen in een videogame van UbiSoft.

Teksten spreek ik voornamelijk in het Nederlands en Engels. Maar stemopdrachten in (deels) Duits of Frans zijn mogelijk. Naast het inspreken kan ik eventueel ook de benodigde teksten zelf schrijven, of herschrijven.

Ik werk professioneel met mijn stem sinds 2006. Dit begon als freelance radiopresentator en later als stem voor luisterboeken, commercials etc. Radio is overigens wel weer een geheel ander vak dan voice over of stemacteur! Maar het geeft hier alleen even aan dat ik uitgebreide ervaring heb met het werken met mijn stem.

Ik kan thuis opnemen maar werk ook samen met professionele studio’s in Den Haag. Op afstand inspreken kan dus ook. Klik hier voor een korte impressie en neem bij interesse gerust contact op.

“Je hebt écht een eigen geluid, en een heel goede microfoontechniek!”
(Rene Kaaij, muziekproducent en eigenaar Seafront Music)

“You live in your voice”
(Donna DuCarme, stemcoach/regisseur)

“Zij is echt een aanrader; vriendelijke stem en kan zich in vele karakters verplaatsen!!”
(Wencke Touburg, Okly – sprookjes en meer)

Fraaie stembuigingen vol jeugdige energie”
“De voorlezer zit vol levenslust. Je wordt wakker als je haar hoort”
“Grappig, spannend en fantastisch voorgelezen”
“Zelfs zonder het benoemen van de personages zijn ze herkenbaar door hun intonatie en subtiele dialect. Ze heeft het geluk een prachtige, wat zachte stem mee te hebben gekregen. Ze klinkt daardoor net als een grote zus die voor het slapen gaan, stilletjes in het bijna donker, voorleest”

(reviews luisterboeken)

Kan ik jou helpen? Schroom niet, neem gewoon contact met me op om met elkaar van gedachten te wisselen.

(Niet op zoek naar een stem, maar naar een actrice? Klik hier…)