Stemmenwerk

Ik ben een ervaren stemartiest. Interesse? Neem contact met me op! Ik spreek een diversiteit aan producties in, denk aan:

– reclamespotjes;
– luisterboeken;
– films (zakelijk, animatie, docu etc.);
– voice response;
– e-Learning.

Teksten spreek ik voornamelijk in in het Nederlands en Brits-Engels. Maar stemopdrachten in (deels) Duits of Frans zijn mogelijk. Naast het inspreken kan ik eventueel ook de benodigde teksten zelf schrijven, of herschrijven.

Ik werk professioneel met mijn stem sinds 2006. Dit begon als freelance radiopresentator en later als stem voor luisterboeken, commercials etc. Radio is overigens wel weer een geheel ander vak dan voice over of stemacteur! Maar het geeft hier alleen even aan dat ik een uitgebreide ervaring heb met het werken met mijn stem.

Foto: Aris Vink Fotografie

“Je hebt écht een eigen geluid, en een heel goede microfoontechniek!”
(Rene Kaaij, muziekproducent en eigenaar Seafront Music)

“You live in your voice”
(Donna DuCarme, stemcoach/regisseur)

“Zij is echt een aanrader; vriendelijke stem en kan zich in vele karakters verplaatsen!!”
(Wencke Touburg, Okly sprookjes en meer)

Fraaie stembuigingen vol jeugdige energie”
“De voorlezer zit vol levenslust. Je wordt wakker als je haar hoort”
“Grappig, spannend en fantastisch voorgelezen”
“Zelfs zonder het benoemen van de personages zijn ze herkenbaar door hun intonatie en subtiele dialect. Ze heeft het geluk een prachtige, wat zachte stem mee te hebben gekregen. Ze klinkt daardoor net als een grote zus die voor het slapen gaan, stilletjes in het bijna donker, voorleest”

(reviews luisterboeken)

Ik kan thuis opnemen maar werk ook samen met professionele studio’s in Den Haag. Op afstand inspreken kan dus ook. Klik hier voor een korte impressie en neem bij interesse gerust contact op.

Overigens bracht ik in 2012 ook nog de lounge track ‘Passion Subsiding’ uit, wat gedraaid werd op lokale en regionale radio in Nederland en ook door het Duitse Radio Marabu. Ik heb dit zelf geschreven en het is ook mijn stem die je hoort. Klik hier om het liedje te beluisteren.

Kortom, kan ik jou helpen? Schroom niet, neem gewoon contact met me op om met elkaar van gedachten te wisselen!

(Níet op zoek naar een stem, maar naar een actrice? Klik hier…)