Reviews Funky Simone Tea Party (1)

FunkySimone_TeaParty_2013

Op 24 juni 2013 werd voor de eerste keer, het eerste event onder het label ‘Funky Simone’ gehouden. Namelijk, de Funky Simone Tea Party in samenwerking met Sander Kriek, eigenaar van Thee aan Zee op Kijkduin in Den Haag. Op 30 september was de reprise van deze workshop ‘Gong Fu Cha’, met ultieme gezelligheid én traktatie op heerlijke sushi!

“Geweldig genoten van jullie heerlijke, gezellige en leerzame avond! Ik heb ook absoluut meer waardering gekregen voor hoe thee wordt gemaakt”
(Ingeborg)

“Erg leuk om Sander te horen vertellen over Thee aan Zee. Dat hij ook naar China reist om daar de thee die hij hier verkoopt zélf te selecteren… Mooi om te zien hoe iemand zó gepassioneerd achter zijn zaak staat”
(Leo)

“Dank je wel voor de leuke avond in Thee aan Zee! Nooit geweten dat thee zo bijzonder kan smaken. Ik kom zeker weer langs om een lekkere thee (of chocola….) te kopen. Het was erg gezellig. In ieder geval, als jij iets organiseert is het altijd leuk, heb ik gemerkt”
(
Amelia)

Camellia sinensis / theeplant

“Het was erg gezellig op de tea party van Funky Simone. En wat kan thee bijzonder zijn!”
(Vicky)

“Wat het zo bijzonder maakt is dat jij het event als levende ‘Funky Simone’ organiseert, die combinatie maakt het heel origineel”
(Giwara)

“Het was TOP! De thee, de hele sfeer… Het heeft me zeker gestimuleerd om nóg bewuster met voeding om te gaan. Meer oog te hebben voor kwaliteitsproducten”
(Jen Min)

 

 

“Nogmaals dank voor gisteravond. Ik vond de workshop heel leerzaam, zeker voor een koffie-addict, en vooral de gesprekken en mensen hebben me energie gegeven”
(Wendy)

“Dank voor de bijzondere en inspirerende avond bij de Funky Simone Tea Party met deze leuke mensen…”
(Kelly)

Simone Bergmann (Funky Simone) en Sander Kriek (Thee aan Zee), juni 2013