Senzimo coaching strippenkaart

Je weet nu al dat een eenmalig personal coaching consult van 60 minuten niet voldoende is! Je wilt graag meer en bewuster de tijd nemen voor bijvoorbeeld:

– (eindelijk) een verandering in je leven teweegbrengen;
– inzicht verkrijgen in je ‘saboterende’ denkpatronen;
– erachter komen wat nou eigenlijk jouw ‘passie’ is.

Waar je ook bent, hoe je je ook voelt, je kunt altijd ruimte in je geest creëren voor meer inspiratie, rust, balans, inzicht. Gun het jezelf! Omarm jouw potentie!

De strippenkaart
Daarom bied ik je ook een strippenkaart aan die je kunt afnemen vanaf minimaal drie consults. Je ontvangt dan 15% korting op het normale tarief. In plaats van € 54,70 (excl. 21% btw) investeer je € 46,49 per consult van een uur. De strippenkaart blijft één jaar geldig; binnen deze termijn kun je de coachingsgesprekken bij me inplannen.

Je hebt er zin in!
Voor coaching is het belangrijk dat je openstaat voor verandering, andere inzichten en bovenal enthousiast bent. Je hebt er helemaal zin in om met jezelf aan de slag te gaan. En ik ben er om je een stukje op jouw weg te helpen. De coachingstechniek die ik gebruik is ‘oplossingsgericht’. We gaan uit van de dingen die goed gaan in je leven en de kracht en kwaliteiten die je al in je hebt.

De coaching vindt plaats in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Maar je kunt ook, als je dat prettig vindt, vragen om coaching tijdens een wandeling door het park. En een telefonisch coachingsgesprek voor hetzelfde tarief is ook geen probleem.

Vóór het eerste coaching consult hebben we een telefonische kennismaking. Dan verkrijg ik een beeld van jouw uitgangspunt of insteek. (Ik vat het achteraf per e-mail nog even voor ons samen.) En na elk coachingsgesprek maak ik een samenvatting (PDF) van wat we hebben besproken waar je dan zelf naar eigen inzicht mee verder kan. Op deze manier help ik je met wat structuur en inzicht.

Soms is het in ons hoofd wat druk of ‘wollig’ en dan is het fijn om een en ander op papier te zien staan. Dit kan je helpen om je gedachten beter te filteren, ordenen en sturen naar wat je graag wilt doen of veranderen.

Je hebt er inmiddels veel zin in gekregen? Laat het weten en we gaan SAMEN AAN DE SLAG!