Tekstfreak zoekt webmaat

Let’s play together!! Ben jij webdesigner of webbouwer en lijkt het je leuk en commercieel interessant om samen met een tekstschrijver een goed team te vormen? Om met jouw ‘full-service’ sterker te staan ten opzichte van (potentiële) klanten? Neem dan eens contact met me op.

Foto: © Pascal Swiers @ Unsplash

Ik schrijf uiteenlopende teksten voor pamflet tot adviesrapport, brochure tot nieuwsbrief, website tot social media. Wat betreft specifiek webteksten sta ik altijd open voor samenwerking met websitemakers en -vormgevers. Want het is toch mooi als je samen een zo volledig mogelijk (en vanzelfsprekend hoogwaardig) product kunt leveren als ondernemer!

Er zijn verschillende manieren waarop we onze samenwerking vorm kunnen geven. Wil je gewoon eens een keer oriënterend van gedachten met me wisselen? Stuur me een bericht, want wellicht wil jij wel groeien of doorontwikkelen met jouw bedrijf en heb je inmiddels ingezien dat samenwerken met andere ondernemers die jou aanvullen met hun eigen expertise (en netwerk), hierin belangrijk is?