Over Simone en coachen

Coachen is voor mij iets natuurlijks. Al mijn hele volwassen leven weten mensen me te vinden als zij even ‘vast’ zitten met studie, werk, relatie enz. Sinds najaar 2013 heb ik SENZIMO toegevoegd als onderdeel van Bergmann Media om jou te helpen bewuste en onbewuste denkpatronen helder te krijgen en te ordenen. Ik hanteer daarbij oplossingsgericht coachen. Opdat je meer vanuit rust en innerlijk weten de keuzes kan maken die je steeds in de voor jou juiste richting laten bewegen.

De pijn récht en sober in de ogen kijken
Tot mijn zestiende had ik een moeilijke tijd. Ik heb veel gehuild en werd getergd door negatieve gedachten, vooral over mijzelf. Heel, héél diep vanbinnen. Anderen zagen dit niet. Dus ik was hierin best alleen.

Maar… ook al ben ik echt door diepe emotionele dalen gegaan slikte ik geen medicijnen en vergreep ik me niet aan drank en drugs. Hartzeer is een lastig, soms verstikkend iets, maar het hoeft je leven niet te verzieken. Ik wilde het niet van mij laten ‘winnen’ en zwom moedig door de krochten van mijn eigen ziel.

Jouw natuur, jouw licht…, laat het schijnen!

Innerlijk kompas en ‘engelen’
Althans, zo zie ik dat, natuurlijk. Wat mij dan wél heeft geholpen? Altijd toch de steun en warmte -op precies het juiste moment- te krijgen van lieve, intelligente mensen en het op een of andere manier hebben van een sterk ‘innerlijk kompas’. In diverse rollen (bijvoorbeeld een kungfu leraar) zijn er mensen op mijn pad gekomen die -met hun woorden of gestes- mij tot inzichten brachten die bijdroegen aan mijn innerlijk welzijn. Aan de helderheid en kracht in mijzelf. En ik ben dus ook ‘diep naar binnen’ gegaan. Ik heb mezelf als het ware moeten ontleden. Om saboterende patronen te kanaliseren, relativeren, op te lossen. De belangrijkste vraag hierbij: ‘Wie ben ik?’.

Enfin, ik vind het gewoon belangrijk dat ieder mens zich ten volste kan ontplooien. Ik help je graag met meer helderheid, balans en voldoening. Klik hier voor de diverse consulten en tarieven. Wil je afspreken of heb je eerst een vraag, stuur me gerust een bericht.

Naar Personal Coaching