ZZP 1-op-1 training

Het geeft mij veel plezier om jou met mijn kennis, ervaring en netwerk te helpen met het vergroten van jouw slagingskans als startende zelfstandige zonder personeel. Ik doe dit in de vorm van coaching en training. Je kunt onder meer bij mij terecht wanneer je je als zelfstandig professional wilt bekwamen in:

1. social media & public relations;
2. effectief netwerken & sales; of
3. professioneel presenteren.
En dit alles natuurlijk vanuit jouw hart, missie, passie! ♥

Als ‘solopreneur’ krijg je nu een maal met deze zaken te maken. In feite ben je in de praktijk een duizendpoot, en of je (op termijn) bepaalde dingen uitbesteedt ligt helemaal aan jou. In ieder geval kunnen een goede zichtbaarheid, een sterk zakelijk netwerk en een krachtige presentatie (uitstraling, hoe je iets overbrengt) bijdragen aan jouw succes als ondernemer. Dus, heb je interesse? Meld je aan. Want dat is jouw aanbod waard!

Toegevoegde waarde?
De toegevoegde waarde van het doen van een ZZP 1-op-1 training is in de eerste plaats dat de focus 100% op jou ligt. Er is niks mis mee om in een ‘klas’ met andere (startende) ondernemers te zitten, maar dit kan je ook afleiden van jouw eígen visie, wensen en behoeften. Bovendien komen onderwerpen in dergelijke trajecten soms relatief vluchtig voorbij, of ze hebben een meer ‘algemeen’ karakter.

Niet alleen als trainer maar ook vanuit mijn personal coachingsvaardigheden kan ik inzoomen op wie jij bent en kan ik inschatten waar je minder of meer aandacht aan kunt besteden. En ik kan dit ook helder naar jou toe verwoorden. Een trainer voor een grote groep moet zijn aandacht nu een maal meer spreiden. Ik help je om dicht bij jezelf te blijven, jouw type bedrijf en de koers die je als ondernemer wilt varen. Wie jij bent en jouw bedrijf staan niet los van elkaar.

Samenvatting
Na de training ontvang je nog een beknopte samenvatting met actiepunten waar je thuis mee verder kan. Volledig afgestemd op jouw bedrijf en persoonlijkheid.

Promotie
Verder zal ik in de maand na de training (als je daar prijs op stelt) jouw bedrijf enige promotie geven (als je dat wilt) via social media. Ik zal hiervoor ook de kanalen gebruiken die ik heb ingezet voor het zzp-netwerk waarvoor ik in de periode 2014-2015 bijeenkomsten (19) heb georganiseerd, geprogrammeerd en gepresenteerd.

Meer over mij
Zelf ben ik sinds 1 januari 2010 actief als 100% zelfstandig ondernemer op het gebied van communicatie voor met name midden- en kleinbedrijf (mkb), non-profit organisaties en overheid. Op een gegeven moment is hier ook het begeleiden van specifiek ‘startende zzp’ers’ bijgekomen.

Ik ben blij dat ik in de afgelopen jaren zelfstandig professionals uit diverse vakgebieden heb mogen helpen met bovenstaande onderwerpen, maar ook met meer algemeen het formuleren van bedrijfsdoelen e.d. Mijn kennis draag ik graag over, en ik beschik over een uitgebreid, veelzijdig zakelijk netwerk. Ook in dat opzicht: je weet maar nooit. Mijn intentie is in ieder geval bij te dragen aan jouw plezier en succes als ondernemer.

Investering
Voor de ZZP 1-op-1 trainingen 1 t/m 3 van elk 2 uur en 45 minuten geldt het tarief: € 304,19 + 21% btw. Daarbij ontvang je achteraf dus een samenvatting en word je nog een maand lang online gepromoot. Nadat de afspraak gemaakt is ontvang je en factuur om direct te voldoen (in twee keer betalen is ook mogelijk).

Locatie: 
Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij snelweg, DH CS, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’).

Alle trainingen doen met 15% korting!
Natuurlijk kun je ook álle trainingen doen. Op momenten die jou uitkomen. Doe je ze alledrie, dan ontvang je 15% korting! In plaats van € 912,57 + 21% btw, wordt jouw investering € 775,68 + btw (€ 612,79 incl.).

Product- en dienstontwikkeling
Heb je geen interesse in een training over een van bovenstaande onderwerpen, maar wél in het gezamenlijk richting jouw ‘ideale klant’ uitwerken en formuleren van de inhoud van jouw product of dienst? Kies dan voor een ‘ZZP 1-op-1 intensief’.