ZZP 1-op-1 training

Het doet mij deugd om jou met mijn kennis, ervaring en netwerk te helpen met het vergroten van jouw slagingskans als startende zzp’er. Ik doe dit in de vorm van coaching en training. Wat betreft dit laatste kun je bij me terecht wanneer je je als zelfstandig professional wilt bekwamen in:

1. social media & public relations;
2. effectief netwerken & sales; of
3. professioneel presenteren.
En dit alles natuurlijk vanuit jouw hart, missie, passie! ♥

Toegevoegde waarde
De toegevoegde waarde van het doen van een ZZP 1-op-1 training is in de eerste plaats dat de focus 100% op jou ligt. Er is niks mis mee om in een ‘klas’ met andere (startende) ondernemers te zitten, maar dit kan je ook afleiden van jouw eigen visie, wensen en behoeften. Bovendien komen onderwerpen in dergelijke trajecten soms relatief vluchtig voorbij. Niet alleen als trainer maar ook als personal coach kan ik inzoomen op wie jij bent en kan ik inschatten waar je minder of meer aandacht aan kunt besteden. En ik kan dit ook duidelijk naar jou toe verwoorden. Een trainer voor een grote groep moet zijn aandacht veel meer verspreiden. Ik help je om dicht bij jezelf te blijven, jouw type bedrijf en de koers die je als ondernemer bewust en onbewust wilt varen. Wie jij bent en jouw bedrijf staan niet volledig los van elkaar.

Voorafgaand aan de training geef ik je wat ‘huiswerk’ ter voorbereiding, zodat we de tijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten. En na de training ontvang je achteraf nog een lijst met actiepunten voor je eigen follow-up of reflectie. Volledig afgestemd op jouw bedrijf en persoonlijkheid.

Verder zal ik achteraf jouw bedrijf enige promotie geven via (zakelijke) social media. Sinds najaar 2014 coördineer ik een netwerk van ruim 100 startende zzp’ers in Den Haag. Je kunt je voorstellen dat ik na 17 netwerkbijeenkomsten en alle communicatie hieromheen -los van dat ik zelf alweer 8,5 jaar met mijn eenmanszaak aan de weg timmer– een bepaalde bekendheid heb opgebouwd. Hier kun jij dan ook van profiteren.

Simone Bergmann

Meer over mij
Zoals hierboven aangestipt, ben ik dus al enige tijd actief als 100% zelfstandig ondernemer (gestart 1-01-2010) op het gebied van communicatie voor MKB, non-profit organisaties en overheid. Op een gegeven moment is hier ook het begeleiden van specifiek ‘startende zzp’ers’ bijgekomen. Ik ben blij dat ik in de afgelopen jaren zelfstandig professionals uit diverse vakgebieden heb mogen helpen met bovenstaande onderwerpen, maar ook met meer algemeen het formuleren van bedrijfsdoelen e.d. Mijn kennis draag ik graag over, en ik beschik over een uitgebreid, veelzijdig professioneel netwerk. (Mijn professionele ervaring bestrijkt inmiddels ruim 23 jaar, want vóór mijn zelfstandig ondernemerschap werkte ik 15 jaar in banen bij zowel bedrijven als overheid.) Dus, ook in dat opzicht: je weet maar nooit. Mijn intentie is in ieder geval bij te dragen aan jouw plezier en succes als ondernemer.

Kosten
Voor de ZZP 1-op-1 trainingen 1 t/m 3 geldt hetzelfde tarief: € 299,99 + 21% btw voor 2,5 uur training op specifiek bovengenoemde onderwerpen. Nadat de afspraak gemaakt is ontvang je en factuur om direct te voldoen (in twee keer betalen is mogelijk).

Locatie: 
Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij snelweg, DH CS, tramhalte lijn 9 ‘Javabrug’).

Product- en dienstontwikkeling
Heb je géén interesse in een training over een van bovenstaande onderwerpen, maar wél in het gezamenlijk verdiepen in het, richting jouw ‘ideale klant’, formuleren en verscherpen van de inhoud van jouw product of dienst? Kies dan voor een ‘ZZP 1-op-1 intensief’.