ZZP Coaching consult

Ben je recent gestart als zzp’er of overweeg je dit avontuur aan te gaan? Ben je nog een beetje zoekende als kersvers zelfstandig professional of heb je een baan of uitkering en oriënteer je jezelf op het starten van je eigen bedrijf? Heb je behoefte aan inspiratie, feedback of concrete handvatten? Maak dan een afspraak voor een coachingsgesprek in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Na ons gesprek stuur ik je een beknopte samenvatting toe in PDF. Dan kun je hier zelf verder mee aan de slag.

Tarief
Jouw investering per 60 minuten € 54,50 + 21% btw (€ 65,95 incl. btw). Nadat we een afspraak hebben gemaakt stuur ik je een factuur om direct te voldoen.

De juiste mens & business balans
Zelf ben ik sinds januari 2010 100% zelfstandig ondernemer met mijn eenmanszaak Bergmann Media. Van hieruit help ik vooral bedrijven, non-profitorganisaties, overheid en zorg met hun communicatie in de breedste zin.

Hiernaast verbind, coach en train ik startende zzp’ers. In de jaren 2014 tot en met 2019 heb ik negentien netwerkbijeenkomsten georganiseerd voor starters.

Oplossingsgericht en ‘360 graden’
Mijn coachingstechniek is ‘oplossingsgericht’ (vanuit het nú) en ik kijk altijd naar ‘het geheel’. Wie jij bent als persoon staat nu een maal niet los van jouw bedrijf. Juist als je zo erg terugvalt op jezelf (niet kan ‘verschuilen’ achter een werkgever) is het wel verstandig om een stevige ruggegraat te hebben. Niet alleen inhoudelijk en praktisch maar bijvoorbeeld ook qua doorzettings- en improvisatievermogen, sociale vaardigheden en time management. Jouw voordeel is dus dat ik jou ‘360 graden coaching’ kan geven, want dat ben je gewoon dubbel en dwars waard! Het spreekt verder voor zich dat alles wat wij bespreken vertrouwelijk blijft.

Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen ideeën, ‘obstakels’ en vragen. Zaken die ik in de afgelopen jaren heb besproken met coachees, bijvoorbeeld:

“Zoals ik er nu uitzie, komt het niet overeen met wie ik ben…”
“Ik zou graag meer vertrouwen willen hebben in mijn eigen bedrijfsaanbod”
“Ik vind het moeilijk om mijn doelgroep te bepalen”
“Ik weet niet zo goed hoe ik mijn aanbod wat ‘persoonlijker’ kan presenteren”

Blijf niet teveel piekeren, twijfelen, uitstellen. Dat maakt je alleen maar onrustig. Als mijn aanbod jou aanspreekt en je hebt zin om te ontdekken hoe jij jouw passie (eventueel) vorm kan geven in een eigen onderneming, maak gewoon een afspraak!