ZZP Coaching consult

Ben je recent gestart als zzp’er of overweeg je dit avontuur aan te gaan? Ben je nog een beetje zoekende als kersverse zelfstandig professional, of heb je een baan of uitkering en oriënteer je jezelf op het starten van je eigen bedrijf? Heb je behoefte aan inspiratie, feedback of concrete handvatten? Maak dan een afspraak voor een coachingsgesprek in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij snelweg en DH CS). Na ons gesprek stuur ik je een beknopte samenvatting toe in PDF. Dan kun je hier zelf verder mee aan de slag.

Tarief
Jouw investering voor een gesprek van 60 minuten is € 54,50 + 21% btw (€ 65,95 incl. btw). Nadat we een afspraak hebben gemaakt stuur ik je een factuur om vooraf te voldoen.

STRIPPENKAART
Vind je een los gesprek ‘een beetje weinig’? Dan kun je ook een strippenkaart afnemen vanaf minimaal drie zzp coachingsgesprekken (dus meer kan ook!), waarbij je 10% korting krijgt op het tarief. In plaats van € 54,50 investeer je met korting dus € 49,05 per uur + 21% btw (€ 59,35 incl. btw). Na ieder gesprek ontvang je een beknopte samenvatting in PDF. De gesprekken kun je binnen één jaar inplannen.

Je hebt de sprong gewaagd! Met volle vaart vooruit! Maar ook op tijd weten te laveren en soms even wat rond de dobberen. Heb plezier, balans en geluk!

De juiste mens & business balans
Zelf ben ik sinds januari 2010 100% zelfstandig ondernemer met mijn eenmanszaak Bergmann Media. Dat is dus nu alweer 11 jaar. Van hieruit help ik vooral bedrijven, non-profitorganisaties, overheid en zorg met hun communicatie in de breedste zin.

Hiernaast verbind, coach en train ik startende zzp’ers. In een periode van vijf jaar (2014-2019) heb ik  heb ik negentien netwerkbijeenkomsten georganiseerd in Den Haag (stadsdeel Loosduinen, nabij Kijkduin strand) voor startende zzp’ers. Gemiddeld waren er per bijeenkomst zo’n 25-30 deelnemers die uit heel Den Haag en ook daarbuiten kwamen. Op dit moment staan er geen bijeenkomsten gepland, maar wil je op de hoogte blijven van nieuwe en/of lid worden van de Facebookgroep van ‘ZZP Loosduinen’, stuur een bericht.

Oplossingsgericht en ‘360 graden’
Mijn coachingstechniek is ‘oplossingsgericht’ (vanuit het nú) en ik kijk altijd naar ‘het geheel’. Wie jij bent als persoon staat nu een maal niet los van jouw bedrijf. Juist als je zo erg terugvalt op jezelf (niet kan ‘verschuilen’ achter een werkgever) is het wel verstandig om een stevige ruggengraat te hebben. Niet alleen inhoudelijk en praktisch maar bijvoorbeeld ook qua doorzettings- en improvisatievermogen, sociale vaardigheden en time management. Jouw voordeel is dus dat ik jou ‘360 graden coaching’ kan geven, want dat ben je gewoon dubbel en dwars waard! Het spreekt verder voor zich dat alles wat wij bespreken vertrouwelijk blijft.

Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen ideeën, ‘obstakels’ en vragen. Zaken die ik in de afgelopen jaren heb besproken met coachees, bijvoorbeeld:

“Zoals ik er nu uitzie, komt het niet overeen met wie ik ben…”
“Ik zou graag meer vertrouwen willen hebben in mijn eigen bedrijfsaanbod”
“Ik vind het moeilijk om mijn doelgroep te bepalen”
“Ik weet niet zo goed hoe ik mijn aanbod wat ‘persoonlijker’ kan presenteren”

Blijf niet teveel piekeren, twijfelen, uitstellen. Dat maakt je alleen maar onrustig of misschien zelfs gefrustreerd. Als mijn aanbod jou aanspreekt en je hebt zin om te ontdekken hoe jij jouw passie (verder) vorm kan geven in een eigen onderneming, maak gewoon een afspraak!