ZZP Coaching consult

Ben je net gestart als zzp’er of overweeg je dit avontuur aan te gaan? Ben je nog een beetje zoekende als kersvers zelfstandig professional of heb je een baan of uitkering en oriënteer je jezelf op het starten van je eigen bedrijf? Heb je behoefte aan inspiratie, feedback of concrete handvatten? Maak dan een afspraak voor een coachingsgesprek in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS).

Tarief
Een coaching consult kost per 60 minuten € 51,65 + 21% btw (€ 62,50 incl. btw). Nadat we een afspraak hebben gemaakt stuur ik je een factuur om direct te voldoen. Achteraf stuur ik je een beknopte samenvatting toe in PDF. Dan kun je hier zelf mee verder aan de slag.

De juiste mens & business balans
Zelf ben ik alweer 8,5 jaar 100% zelfstandig ondernemer met mijn eenmanszaak Bergmann Media. Van hieruit help ik met name mkb, non-profit organisaties en overheid met hun communicatie in de breedste zin. Daarnaast coördineer ik sinds najaar 2014 een netwerk van nu ruim 100 startende zzp’ers in Den Haag, waarvoor ik inmiddels zeventien bijeenkomsten programmeerde en presenteerde. Ik ben dus niet alleen ‘ervaringsdeskundig’ maar ben ook een verbinder van startende zzp’ers die ik op een gegeven moment ook ben gaan coachen en trainen (zowel binnen als buiten genoemd netwerk).

Oplossingsgericht en ‘360 graden’
Mijn coachingstechniek is ‘oplossingsgericht’ (vanuit het nú) en ik kijk altijd naar ‘het geheel’. Wie jij bent als persoon staat nu een maal niet los van jouw bedrijf. Juist als je zo erg terugvalt op jezelf (niet kan ‘verschuilen’ achter een werkgever) is het wel verstandig om een stevige ruggegraat te hebben. Niet alleen inhoudelijk en praktisch maar bijvoorbeeld ook qua doorzettings- en improvisatievermogen, sociale vaardigheden en time management. Jouw voordeel is dus dat ik jou ‘360 graden coaching’ kan geven, want dat ben je gewoon dubbel en dwars waard!

Blijf niet teveel piekeren, twijfelen, uitstellen. Dat maakt je alleen maar onrustig. Als mijn aanbod jou aanspreekt en je hebt zin om te ontdekken hoe jij jouw passie (eventueel) vorm kan geven in een eigen onderneming, maak gewoon een afspraak!