ZZP Sales Agency

Ben je zelfstandige zonder personeel (beginnend of ervaren) en op zoek naar leuke opdrachten? Spreid altijd je kansen hierop! Vanuit mijn bedrijf bied ik een zeer selecte groep zelfstandigen sales support op provisiebasis. Interesse? Schroom niet een afspraak met me maken.

Groot, veelzijdig netwerk
Ik beschik (na in totaal ruim 23 jaar professionele ervaring op diverse gebieden) over een groot, uiteenlopend netwerk. Mensen die ik, met name in de randstad, ken zijn vooral werkzaam in:

– advies en consultancy
– cultuur en sport
– detailhandel
– gezondheidszorg- en maatschappelijke dienstverlening
– ICT, media en communicatie
– overheid, not-for-profit
– zakelijke dienstverlening

Met regelmaat word ik door zelfstandig professionals gevraagd om hulp als het gaat om het concreet vinden van werk of de juiste ingangen. Of andersom: een bedrijf is op zoek naar een bepaalde specialist en vraagt mij of ik er nog een ken. Bijvoorbeeld: boekhouder, webdesigner, grafisch ontwerper, strategisch adviseur, personal assistant, fotograaf enz.

Zelf ben ik sinds 1 januari 2010 100% zelfstandig ondernemer. Dat is alweer 8,5 jaar  en in die tijd heb ik natuurlijk ook een groot netwerk aan bedrijven en organisaties verkregen. Hiervoor werkte ik 15 jaar bij diverse werkgevers bij zowel bedrijven als overheid. Naast mijn bedrijf coördineer ik sinds 2014 een netwerk van startende zzp’ers (nu ruim 100) in Den Haag.

Het is simpel
Heb jij een goed, interessant aanbod, dan is het mogelijk om met mij een overeenkomst af te sluiten dat wanneer jij een opdracht verkrijgt via mij, ik van de omzet een percentage (standaard 20%) krijg. Ik houd het altijd graag simpel. Bijvoorbeeld, stel dat jij voor jouw opdracht € 1.500,00 excl. btw factureert, dan ontvang je van mij eenmalig een factuur van € 300,00 + btw.

Houd er rekening mee dat jouw klant later weer bij jou terug kan komen en/of nieuwe klanten genereert door het product wat jij voor hem/haar hebt kunnen maken, of door zijn/haar mond-tot-mondreclame. Hier hoef jij mij dan verder géén provisie voor te betalen. Al is het dus een ‘klant voor het leven’.

De lijst van de selecte groep toppers die gebruikmaken van dit aanbod ga ik wekelijks langs om te kijken of ik hier commerciële kansen voor zie in mijn netwerk.

Kosten
Behalve de eenmalige factuur na elke door jou verkregen opdracht via mij, betaal je vooraf aan onze concrete samenwerking alleen € 75,00 + btw administratiekosten. Dan maak ik een dossier over jou aan om snel mee te kunnen werken als ik commerciële kans voor jou zie. Ik stel ook een korte bio over je op aan de hand van enkele interviewvragen. Jouw bio kan ik dan natuurlijk gebruiken richting een potentiële klant voor jou.

Heb je een opdracht via mij verkregen? Dan vindt uitbetaling aan mij plaats zodra jouw klant jou heeft betaald. En ik weet wanneer dit is, omdat jij mij na het met jouw klant schriftelijk maken van de afspraak (waarin opleverdatum en factureringsperiode staan vermeld) jij mij hiervan gelijk een kopie hebt gestuurd.

Kennismaken
Het is belangrijk dat ik goed weet wat jouw product inhoudt en wie jouw doelgroep is, zodat ik kan inschatten of ik er ook echt mee uit de voeten kan richting potentiële klanten voor jou. Daarom is er altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik zal altijd eerlijk zijn wanneer ik denk dat jouw product of dienst mij niet voldoende ligt, of wanneer ik het te druk heb (of ga hebben) met andere klanten.

Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek ontvang je ook een checklist met vragen om te beantwoorden en terugsturen, waaruit voor mij al blijkt of er in de basis sprake is van een degelijk startpunt.

Wil je meer informatie hierover? Een afspraak maken? Neem gewoon contact op.