ZZP Sales Agency

Ben je nog niet zo lang geleden gestart als zelfstandige zonder personeel en op zoek naar leuke opdrachten? Spreid je kansen! Vanuit mijn bedrijf bied ik een zeer selecte groep zelfstandigen sales support op provisiebasis. Interesse? Schroom niet een afspraak met me maken.

Groot, veelzijdig netwerk
Ik beschik over een groot, uiteenlopend netwerk. Mensen die ik, met name in de randstad, ken zijn vooral werkzaam in:

– zakelijke dienstverlening
– cultuur en sport
– gezondheidszorg- en maatschappelijke dienstverlening
– ICT, media en communicatie
– overheid, not-for-profit

Met regelmaat word ik door zelfstandig professionals gevraagd om hulp als het gaat om het concreet vinden van werk of de juiste ingangen. Of andersom: een bedrijf is op zoek naar een bepaalde specialist en vraagt mij of ik er nog een ken. Bijvoorbeeld: boekhouder, webdesigner, grafisch ontwerper, strategisch adviseur, personal assistant, fotograaf enz.

Zelf ben ik sinds 1 januari 2010 100% zelfstandig ondernemer. Dat is alweer 11 jaar en in die tijd heb ik natuurlijk ook een groot netwerk aan bedrijven en organisaties verkregen. Hiervoor werkte ik 15 jaar bij diverse werkgevers bij zowel bedrijven als overheid. Naast mijn bedrijf heb ik in de periode 2014-2019 bijeenkomsten (19) voor startende zzp’ers georganiseerd, geprogrammeerd en gepresenteerd. In 2021 bestrijkt mijn professionele ervaring 26 jaar.

Het is simpel
Heb jij een goed, interessant aanbod, dan is het mogelijk om met mij een overeenkomst af te sluiten dat wanneer jij een opdracht verkrijgt via mij, ik van de omzet een percentage (standaard 20%) krijg. Ik houd het altijd graag simpel. Bijvoorbeeld, stel dat jij voor jouw opdracht € 1.500,00 excl. btw factureert, dan ontvang je van mij eenmalig een factuur van € 300,00 + btw.

Houd er rekening mee dat diezelfde door jou via mij verkregen klant later weer bij jou terug kan komen en/of nieuwe klanten genereert door het product wat jij voor hem/haar hebt kunnen maken, of door zijn/haar mond-tot-mondreclame. Hier hoef jij mij dan verder géén provisie voor te betalen. Al is het dus een ‘klant voor het leven’.

Kosten
Geen op voorhand. Wel eenmalige factuur na elke door jou verkregen opdracht via mij. Het gaat dan dus, zoals hierboven aangegeven, om steeds een nieuwe klant.

Uitbetaling provisie
Heb je een opdracht via mij verkregen? Dan vindt uitbetaling aan mij plaats zodra jouw klant jou heeft betaald. En ik weet wanneer dit is omdat jij mij direct een kopie stuurt van de door de klant geaccordeerde offerte (of de opdrachtbevestiging) waarin oplever- en betaaldatum staan. Je betaalt mij dan binnen 14 dagen na de betaling van jouw klant.

Kennismaken
Het is belangrijk dat ik goed weet wat jouw product of dienst inhoudt en wie jouw doelgroep is, zodat ik kan inschatten of ik er ook echt mee uit de voeten kan richting potentiële klanten voor jou. Daarom is er altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik zal altijd eerlijk zijn wanneer ik denk dat jouw product of dienst mij niet voldoende ligt, of wanneer ik het te druk heb (of ga hebben) met andere opdrachtgevers.

Wil je meer informatie hierover? Een afspraak maken? Neem gewoon contact op.