‘Passion Subsiding’ voor de eerste keer gedraaid op de radio

Gisteravond is mijn single ‘Passion Subsiding’ voor de eerste keer gedraaid op Den Haag FM in het programma Paradio (radioshow Paard van Troje), gepresenteerd door Jeroen Zwaan. Uiteraard ben ik er hier enorm blij mee, want pas 9 dagen geleden (1/08) maakte ik officieel bekend dát ik de plaat (onder de naam ‘S1MysteriA’) had gemaakt. Samen met muziekproducer Rene Kaaij, eigenaar van Seafront Music in Den Haag, bezocht ik de show. De Haagse nieuwsfotograaf Richard Mulder kwam ook even langs om dit heuglijke moment vast te leggen. Het werd een heel gezellige avond!

Muziekproducent Rene Kaaij van Seafront Music en ik in de studio van Den Haag FM voor de primeur van ‘Passion Subsiding’ (foto: Richard Mulder)

Fragmenten van de uitzending om terug te luisteren:
Primeur ‘Passion Subsiding’ – deel 1
Primeur ‘Passion Subsiding’ – deel 2 (beluister hier een deel van de track!)

Foto: Gilles Boeuf

Verder mocht ik afgelopen week een interview doen voor weekkrant Den Haag Centraal. Verslaggever/fotograaf Gilles Boeuf maakte foto’s van me bij strandpaviljoen ‘Blue Lagoon’ in Scheveningen. AD Haagsche Courant plaatste nog een kleine aankondiging. En inmiddels heb ik al veel leuke, positieve reacties mogen ontvangen van degenen die het liedje hebben gehoord.

Uiteraard is het uitkomen van Passion Subsiding voor mij weer een mijlpaal in mijn ‘ondernemerschap’. De single is voortgevloeid uit a. een idee van mij en b. een spontane ontmoeting én goede klik met een producer die ik tegenkwam op een Haagse bijeenkomst voor ondernemers over social media.

Links: Jeroen Zwaan (foto: Richard Mulder)

Nadat Jeroen Zwaan de lounge track op donderdagavond had gedraaid, werd hij prompt de volgende ochtend tussen 9 en 10 uur weer gedraaid bij Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. Hier een fragment van de mooie intro voorafgaand aan ‘Passion Subsiding’:

Airplay ‘Haagse Ochtendradio’ (10/08) – host Melvin Vermeer
Airplay ‘Top 30’ (25/08) – host Han Altena

P.S. S1MysteriA mag uitgesproken worden als ‘Simysteria’.