Filmen voor S1MysteriA

Het is nu 1,5 maand geleden sinds de bekendmaking van de single ‘Passion Subsiding’, die ik heb gemaakt onder de naam ‘S1MysteriA’. Inmiddels hebben 6 radiostations (lokaal/regionaal, internet) het liedje ‘omarmd’ in hun playlist. Het liedje is nog niet eens ergens te koop, maar wordt nu al goed ontvangen. Deze week staat de lounge track zelfs op nummer 2 in de hoge rotatielijst van een Duits (!) radiostation. Das ist wirklich fabelhaft! Positieve reacties van luisteraars blijven ook binnenkomen, zoals deze: “Klinkt gaaf! Romantische, filmische en epische akkoorden. Een sound met een stevige beat en een smeuïge damesvocaal”.

Simone Bergmann en radiopresentator Peter v.d. Aar

De ontwikkelingen rondom S1MysteriA zijn behalve op deze site ook te volgen op Facebook en (met nog meer details) op Tumblr.

Vandaag was ik op bezoek bij Radio Midvliet, in de show ‘Kakafonie’ van de sympathieke presentator Peter v.d. Aar. Ik heb van de gelegenheid maar gelijk gebruik gemaakt om het interview over Passion Subsiding te filmen. Hiervoor had ik HVCP Videoproducties ingehuurd, die het filmpje ook zal monteren. Gewoon ter promotie van Passion Subsiding wat over enkele weken voor iedereen verkrijgbaar is via internet (o.a. iTunes). Ik ben erg blij en dankbaar dat Peter me de ruimte gaf om lekker veel te kunnen vertellen over de achtergrond van het liedje. Dat is voor een ‘artiest’ echt een luxe.

Er gaat overigens een wereld voor me open. Los van dat ik nu even níet de ‘radiopresentator’ ben, heb ik zelf nooit eerder een single uitgebracht en verdiep me daarom nu in zaken als Buma/Stemra en de rechten die je hebt als ‘uitvoerend kunstenaar’.