Nog niet gehoord?

Stel, je leest hier en daar over ‘S1MysteriA’ en dat het een project is van ‘Simone Bergmann’, maar je hebt geen idee wat het nou precies inhoudt… Bij deze dan een fragment van het liedje ‘Passion Subsiding’ dat ik dus met veel plezier en trots heb gemaakt onder de artiestennaam S1MysteriA (spreek uit: ‘simysteria’). Het idee, de songtekst én de stem zijn van mij. Rene Kaaij van Seafront Music in Den Haag heeft de muziek gecomponeerd en geproduceerd. Rene zou je ook kunnen kennen van artiesten als Bernard Karsten en Rij12. (zie ook: ‘De muziek roept…’)

Een iets langer audiofragment uit Paradio op Den Haag FM, de radioshow waar Passion Subsiding voor het eerst werd gedraaid (9/08/12):
www.tinyurl.com/s1mysteria-primeur.

Sinds de bekendmaking van de single op 1 augustus 2012 is hij al op verschillende radiostations (waaronder een in Duitsland) gedraaid. Interviews had ik op ZFM en Radio Midvliet. Van dat laatste interview bij ‘Kakafonie’, gepresenteerd door Peter v.d. Aar, heb ik een filmpje (fragmenten) laten maken, wat nu op YouTube staat. Ik vertel onder andere hoe ‘Passion Subsiding’ precies is ontstaan.

Verder is de afbeelding voor de cd-hoes, waarvoor eind augustus een fotoshoot werd gedaan inmiddels, af. Nu is het zaak de juiste drukkerij te vinden én uiteraard de cd’tjes zelf die ín de hoes moeten te branden, zodat deze straks in een mooie envelop richting de verschillende radiostations en platenmaatschappijen kunnen gaan. (Passion Subsiding is in eigen beheer gemaakt)

De positieve, hartverwarmende reacties voor Passion Subsiding blijven overigens binnenkomen. De plaat is ‘goed ontvangen’, zoals ze dat noemen in de muziekbusiness.