Inspirerend spreker bij 070 Lifestyle Business Club

LifestyleBusinessClubWow! Dat is leuk! Op donderdag 4 juli ben ik voor de 070 Lifestyle Business Brunch uitgenodigd als ‘inspirerend spreker’. Toen ik half juni werd gevraagd moest ik even goed nadenken, want… wát ga ik dan in 20 minuten allemaal vertellen over mijn ondernemerschap (visie, focus, valkuilen) én er ook nog iets interactiefs aan koppelen? Ok. Dat bedenk ik wel…

De Lifestyle Business Club is vanuit Amsterdam opgericht door Erica Meure Pool en breidt zich nu landelijk uit. In Den Haag runt Siobhan Toebes de 070 Lifestyle Business Club. De club heeft momenteel in totaal meer dan 3000 leden en bestaat uit ondernemers op het gebied van mode, beauty, gezondheid, luxe, accessoires, reizen enz. Maandelijks worden er in de diverse regio’s netwerkevents georganiseerd.

Je kunt alleen lid worden van deze club wanneer je te allen tijde voor een win-win situatie gaat. Wanneer je focus als ondernemer ten opzichte van andere ondernemers ligt op elkaar versterken en de synergie vinden in elkaars kwaliteiten! Dit ligt dus helemaal in mijn straatje, want dat is eigenlijk waar ik elke dag weer mee bezig ben… Samenwerken, verbinden, elkaar versterken.

060514_simonebergmann_lifestylebusinessspringevent

Ik maakte voor het eerst kennis met de 070 Lifestyle Business Club via Kathleen Libanon (geheel rechts op foto) van Kathleen Libanon Events. Zij tipte mij als presentatrice, en zo presenteerde ik in mei het 070 Lifestyle Business Spring Event in The Harbour Club op Scheveningen.