‘Op naar jouw job!’ (sollicitatiehulp)

Je bent werkloos maar wilt graag weer aan de slag? En je denkt dat je daarbij wat hulp kunt gebruiken? Misschien zit je op het moment zelfs een beetje ‘vast’ in dezelfde denkpatronen en acties..? Gun jezelf een nieuwe impuls met een Op naar jouw job! consult, een onderdeel binnen personal coaching, specifiek voor mensen die op het moment zonder werk zitten. Schroom niet om een intakegesprek in te plannen. Dit eerste gesprek is gratis en vrijblijvend; je bepaalt zelf of je hierna gebruik maakt van het Op naar jouw job! consult.

Ik help je met:

  • Helder en beknopt je persoonlijke talenten en (kern)kwaliteiten verwoorden.
  • Schrijven van een goede sollicitatiebrief en curriculum vitae.
  • Oefenen van een sollicitatiegesprek.
  • Tips hoe je je online kan profileren.
  • Tips wat betreft lichaamshouding, stemgebruik, kleding.
  • Tips om effectief te netwerken.

Tijdens het intakegesprek mag je altijd aangeven waar je meer of minder aandacht aan wilt besteden. Bijvoorbeeld: “Ik wil graag meer aandacht besteden aan mijn persoonlijke uitstraling dan het schrijven van een sollicitatiebrief.” Ik zorg er dan voor dat we, op jouw wensen afgestemd, overzichtelijk en gestructureerd aan de slag gaan. We moeten de tijd natuurlijk optimaal benutten.

Jij bent het! Een kanjer met waardevolle talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Geen twijfel mogelijk!

Locatie en tarief
Het Op naar jouw job! consult wordt standaard per blok van twee uur afgesproken. Deze uren kun je op één dag gewoon achter elkaar inplannen of apart op twee verschillende dagen. Je betaalt voor deze twee uren in totaal € 60,00 incl. btw. Locatie: Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (Benoordenhout). Uiteraard mag je ook, als je hier behoefte aan hebt, meer consulten van twee uur afspreken.

Over mij:
Los van dat ik werk als communicatiespecialist, heb ik ook veel ervaring in het werven en selecteren van medewerkers in de rol van recruiter, headhunter en afdelingshoofd. Daarbij ben ik een zeer ervaren presentatrice op bijeenkomsten en evenementen. Ik kan je dus een gedegen en scherp inzicht geven hoe je je voor de persoon ‘aan de andere kant van de tafel’ het beste kan presenteren en wat zo’n recruiter, personeelsconsulent, afdelingshoofd etc. aan jou kan vragen. Omdat ik dit natuurlijk zelf heb gedaan (knipoog) én we kunnen dit samen oefenen.

Verder geniet ik een uitgebreid en veelzijdig zakelijk netwerk. Met zo’n 23 jaar professionele ervaring, waarvan 8 jaar als 100% zelfstandig ondernemer. Je kunt en mag me dus veel vragen.

+ kort interview?
Aanvullend op het consult (niet verplicht, dus) kan ik ook een kort interview van maximaal 350 woorden met je doen, wat je bijvoorbeeld op je Linkedin-profiel kunt zetten. Het is natuurlijk leuk om te lezen waar jij het liefst mee bezig bent, waarmee jij een ander graag wil helpen (talent, passie). Je valt er ongetwijfeld mee op tussen de rest. Er is wel een meerprijs van € 90,75 incl. btw van toepassing. Deze prijs geldt alleen in combinatie met een consult. Kies je voor zowel consult als interview, dan betaal je in totaal: € 150,75 (incl. btw).

Naar Personal Coaching