Presentatie en gespreksleiding

Als presentator van evenementen praat ik diverse programmaonderdelen aan elkaar en doe ik talloze interviews met uiteenlopende mensen; van muzikant tot politicus, van sporter tot diender, van winkelier tot dichter. Als dagvoorzitter, dialoogbegeleider of debatleider ben ik tevens inzetbaar.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek of gelijk een offerte!

Simone als debatleider Stedelijk Debat Den Haag

Ik schakel altijd soepel tussen verschillende typen mensen. Of dat nu op een pleintje in de stad is of op een ambassade in internationaal gezelschap.

Simone doet presentatie Kunstjamm (kunst event).

Simone doet presentatie Kunstjamm (kunst event)

Van wijkfeest tot modeshow, van kunstexpositie tot jubileum, van discussieforum tot muziekfestival… Je kunt me altijd vragen!

Presenteren deed ik overigens al vanaf de middelbare school. En ik was later ook enige tijd freelance radiomaker. Oftewel: presenteren zit ‘in mijn bloed’..!

“Heerlijk zoals jij de vaart erin houdt op zo’n middag (wil ik leren!), om voor mijzelf de energie erin te houden. Qua tijd geeft dat ook iets dynamisch” (deelnemer bijeenkomst ZZP Loosduinen)

“Simone Bergmann, onze presentatrice van de avond, is een aanwinst voor onze club! Wat heb je het gister goed gedaan!” (klant: Lifestyle Business Club Spring Event)

“Simone Bergmann leidde vanavond de discussieavond uitermate professioneel. Mede dankzij haar werd het een succes” (klant: HVV RAS/’Buurthuis van de Toekomst’)

Simone presenteert tijdens event 070 Lifestyle Business Club