Een presentator geeft jouw evenement nét dat beetje meer

Die spránkel, dat gevoel van saamhorigheid, frisse energie, warmte… Een presentator of dagvoorzitter kan jouw evenement of bijeenkomst nét dat beetje meer geven! Natuurlijk kan het per bijeenkomst verschillen wat voor type moderator jouw voorkeur heeft. Man of vrouw? Wat voor uitstraling heeft jouw voorkeur? Vind je het nodig dat iemand affiniteit heeft met het onderwerp of thema? Dat soort dingen. Daarom kun je altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan kijken we rustig of het klikt en of er ook voldoende ‘inhoudelijke’ aansluiting is.

Presenteren tijdens een event voor de Indonesische ambassade in Den Haag. Foto: Henk Ros Fotografie

Ik presenteer zelf alweer zo’n ruim 12 jaar voor uiteenlopende gelegenheden. Om je een idee te geven, denk aan bijvoorbeeld: cultureel festival, netwerkbijeenkomst, inspiratiesessie, buurtgesprek, modeshow, talentenjacht, partner event, debat, dialoog.

Thuis op het podium
Presenteren begon eigenlijk al op de middelbare school. Ik zat toen ook een aantal jaar in de Leerlingenraad. Van hieruit organiseerden we ook diverse festiviteiten. Daarnaast zat ik op school ook op toneel. Het podium is mij van jongs af aan niet vreemd, misschien is het wel een beetje mijn ’thuis’.

Later kwam ik als freelance presentator bij de radio terecht en van hieruit ging ik ook presenteren op festivals. Want via de radio leerde ik allerlei organisatoren kennen van evenementen in Den Haag.

“Ik kreeg heel enthousiaste reacties en dat komt ook zeker door hoe jij hebt gemodereerd!!” (Aisia Okma, projectmanager VNG Realisatie)

“Het was een goede bijeenkomst en perfect geregisseerd, complimenten daarvoor” (Peter ter Heegde, eigenaar Ondernemen In Balans)

“Ik vind het mooi hoe spontaan je op het podium staat en interactie hebt met het publiek” (Annick Tinga, eigenaar Find Your Image)

Kennismaken?
Kan ik jou helpen met dat stukje structuur, dynamiek, interactie, sjeu voor jouw evenement of bijeenkomst? Neem gerust contact met mij op. De komende tijd ben ik weer goed beschikbaar!