Simone Bergmann

Hallo. Welkom op mijn website! Mijn naam is Simone. Sinds 1 januari 2010 run ik mijn bedrijf Bergmann Media. Ik bied ondersteuning op het gebied van communicatie (ook: snijvlak communicatie, beleid en management). 

Ik help jou met meer zichtbaarheid en het optimaliseren van communicatiestromen ten voordele van jouw idee, dienst of product. Verbindend en met een glans! Hierbij combineer ik een unieke mix aan communicatie-, management- én journalistieke ervaring. Voor een oriënterend gesprek of een offerte opvragen (allebei vrijblijvend), kun je altijd contact met me opnemen.

Voor ik 100% zelfstandig ondernemer werd, werkte ik 15 jaar in het bedrijfsleven en bij de overheid in management, corporate recruitment en communicatie. Ik heb onder meer leidinggegeven aan grote afdelingen met direct klantcontact. Zo bestrijkt mijn professionele ervaring alweer zo’n drieëntwintig jaar.

Mijn banen combineerde ik door de jaren heen al met freelance presentatieklussen voor radio en evenementen. Zie mij maar als een all-in-one communicator, met een sterk organisatorisch vermogen. Je krijgt bij mij ALTIJD meer waar voor je geld.

Van jongs af aan heb ik een niet-aflatende interesse in wat mensen beweegt c.q. wat hun drijfveren zijn. Ik vind het leuk om mensen die dezelfde interesses of dromen hebben met elkaar te verbinden.

Het welzijn van in het bijzonder kinderen ligt mij na aan het hart. Vandaar dat ik mij op vrijwillige basis inzet als coach van studenten bij ROC Mondriaan (Zaak & Co). Ieder kind heeft recht op een veilige, liefhebbende omgeving om ten volste expressie te kunnen geven aan zijn of haar talenten. Ik wijs je langs deze weg graag op NO KIDDING, een maatschappelijke beweging die kindermishandeling wil voorkomen.

Foto: Erik Jansen Fotografie

Wist je overigens dat de naam Simone ‘luisteraar’ betekent? Laat dat nu precies zijn wat ik voortdurend doe… Ik luister héél goed naar wat er in jóuw hoofd zit en vertaal dat concreet naar tekst, beeld of geluid!