Hoe zullen we samenwerken?

1-01-2021 11 jaar Bergmann Media! Het is fijn om organisaties nog steeds te helpen met communicatie in de breedste zin. Hieronder tref je voor het gemak een overzicht van op welke wijze er gebruik kan worden gemaakt van mijn expertise vanuit Bergmann Media.

Foto: Ronald van den Andel Fotografie

Projecturen
Een x-aantal projecturen wordt berekend om een specifiek resultaat te bereiken. Bijvoorbeeld er moet een netwerk worden opgezet of een onderzoek worden gedaan, en er wordt van tevoren een voor beide partijen realistisch urenaantal x uurtarief afgesproken waarbinnen het project wordt uitgevoerd.

Interim-uren
Er wordt afgesproken dat voor een vast aantal uur per week gedurende een specifieke, langere periode Bergmann Media wordt ingehuurd voor ondersteuning van een afdeling of project. Bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschapsverlof of een zeer drukke periode.

Ad hoc uren
Uren kunnen ad hoc worden ingekocht, bijvoorbeeld om feedback te geven op bestaande of in ontwikkeling zijnde communicatiemiddelen of -activiteiten. Er wordt een vast uurtarief voor deze ‘adviesuren’ afgesproken, maar pas op het moment wanneer de klant feedback of ondersteuning wenst wordt een beroep gedaan op Bergmann Media.

Afname per stuk (losse producten)
Een persbericht, interview, artikel, communicatieplan, speech, redigeren van een stuk tekst enz. kunnen ook per stuk voor een bepaald tarief bij Bergmann Media worden afgenomen.

Als opdrachtgever heb je dus bij mij enige keus welke manier van samenwerken het beste aansluit op de bij jou bestaande situatie en/of toekomstige doelstellingen. En communicatie kan ik natuurlijk op verschillende manieren (‘multidisciplinair’) vormgeven.

Hulp nodig? Een keer persoonlijk van gedachten wisselen? Schroom niet en laten we elkaar spreken.

Bergmann Media. Alles in één. Persoonlijk. Verbindend.