Dit is de agenda voor alle aankomende bijeenkomsten, workshops en trainingen die vanuit Bergmann Media georganiseerd worden. (Klik bij het maandoverzicht op de datum onder ‘Evenementen in…’ om te kunnen bladeren in de maanden.)

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hart en Zaken spreekuur (face-to-face, telefonisch)

22 mei @ 10:00 AM - 11:30 AM

Gratis

Loop je ‘vast’, heb je moeite met balans of heb je gewoon behoefte aan wat feedback? Schroom niet, kom langs op *vrijdagochtend 22 mei 2020 op het gratis Hart & Zaken spreekuur. Het is er speciaal voor jouw ondernemers- of levensvraag voor inzicht, tips, inspiratie. Een consult is kosteloos en duurt maximaal 30 minuten. Eventueel kun je je vraag of datgene waar je even over wilt ‘sparren’ van tevoren toesturen.

Het tijdstip waar je nu nog een afspraak op kunt maken:
10.00
10.30
11.00

Zin om af te spreken? Stuur een bericht!

Telefonische afspraak kan ook!
Mocht je liever niet op locatie willen komen, dan kun je ook een gratis telefonisch gesprek aanvragen van 30 minuten. Laat weten welke moment je voorkeur heeft (je kunt meerdere opties opgeven) via het contactformulier.

Wens je intensievere aandacht c.q. coaching, start dan met personal coaching voor algemene balans, of klik hier voor ondernemersgerelateerde coaching en training. Het spreekt voor zich dat alles wat wij via de mail en face-to-face bespreken te allen tijde vertrouwelijk blijft.

Vrijblijvend kennismaken?
Je mag het Hart & Zaken spreekuur overigens óók gebruiken om vrijblijvend kennis te maken. In het kader van personal of business coaching, samenwerken of uitbreiden netwerk.

Locatie
Wil je naar de locatie komen? Het spreekuur vindt plaats in Het Coachhuis aan Raamweg 4, Den Haag (Benoordenhout). Het pand is centraal gelegen nabij Den Haag Centraal Station. Het is van hieruit goed bereikbaar lopend (10 min.), met openbaar vervoer (lijn 9 stopt voor de deur, halte ‘Javabrug’). Na 17.00 uur gratis parkeren in omgeving. Het pand is niet rolstoeltoegankelijk. Er is ook geen lift aanwezig.

Gerelateerd bericht:
Het gratis spreekuur voor ‘ondernemen en leven’

*Je ondernemersvraag valt binnen het gebied:

1. communicatie, marketing, sales;
2. zakelijk netwerken; of
3. strategie, management, leiderschap.

Denk aan bijvoorbeeld:

– het scherper, eenduidiger formuleren van je product of dienstverlening;
– het uitwerken van een nieuw idee of concept;
– het bereiken van de juiste doelgroep voor jouw bedrijf of organisatie;
– hoe je jezelf presenteert of profileert als ondernemer of leidinggevende;
– etc.

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
10:00 AM - 11:30 AM
Kosten:
Gratis