Het gratis spreekuur voor ‘ondernemen en leven’

Het is altijd fijn wanneer je af en toe even je ei kwijt kunt, of dit nu op persoonlijk of zakelijk vlak is. Natuurlijk kan dit bij je partner, familie, vrienden of collega’s. Alleen kan het dan zijn dat hier emoties en herinneringen bij komen kijken die open, objectieve feedback belemmeren. Een professionele coach kan met meer afstand kijken naar jou en datgene waar je uit wilt komen of waar je duidelijkheid over wilt.

Als oplossingsgerichte coach help ik je graag met meer balans, vreugde, energie in jouw ‘ondernemen en leven’. Daarom is er sinds dit jaar het gratis Hart & Zaken spreekuur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Je kunt dan een afspraak inplannen voor max. 30 minuten. Je vraag mag je eventueel van tevoren aan mij toemailen. Je kunt dus gewoon langskomen. Voor feedback, nieuwe inspiratie of inzichten.


Zelf ben ik per juli 2018 alweer 8,5 jaar 100% zelfstandig ondernemer met mijn eenmanszaak Bergmann Media in Den Haag. Ik ben werkzaam als allround communicatiespecialist, en dus ook als personal coach en trainer. In feite draait het állemaal ‘communicatie’, zakelijk en persoonlijk (‘innerlijke dialoog’). Want als gedachten dingen worden… Het een staat gewoon niet los van het ander. Jouw visie, jouw referentiekader (conditionering, herinneringen enz.) en jouw acties vormen in feite een ‘cirkel van manifestatie’. Wil je overigens meer gesprekstijd dan een half uur, dan kun je ook kiezen voor een coaching consult van 60 minuten.

Ik ben dankbaar dat ik jou die combinatie van kennis, ervaring en inzichten kan bieden als het gaat om ondernemerschap én de verbinding tussen je hoofd en je hart. Coaching is echter wel een samenspel. In openheid, enthousiasme en vertrouwen. Sámen heb je er zin in om bepaalde zaken te ontsluieren of verduidelijken, opdat jij een ‘volgende stap’ soepel, onbevreesd en onbelemmerd kan maken.

Klik hier voor het eerstvolgende spreekuur. Een kosteloos gesprek van 30 minuten kun je inplannen op een van deze tijdstippen: 19.30, 20.00 of 20.30 uur.