Funky Simone Tea Party

FunkySimone_TeaParty_2013

engels_icoon

250613a_FunkySimoneTeaParty“Het is mijn intentie om met Funky Simone events mensen met elkaar te verbinden in een leuke, knusse, inspirerende omgeving. Het geeft me een enorme kick wanneer mensen die elkaar nooit eerder hebben gezien in enthousiast contact met elkaar raken, en aan het eind met een blij en tevreden gevoel naar huis gaan…” (Simone Bergmann)

240613f_funkysimoneteaparty30-09-13: FUNKY SIMONE TEA PARTY! (reprise)

Op 24 juni 2013 vond het eerste Funky Simone event plaats: de Funky Simone Tea Party bij Thee aan Zee op Kijkduin, Den Haag! Dat was een groot succes. Op 30 september is er een reprise!

Sander Kriek, de sympathieke eigenaar van theesalon Thee aan Zee, vertelt maandagavond over zijn reizen naar China om daar hoogstpersoonlijk zijn geurige, authentieke Chinese thee te halen.

“Ik houd van thee… Heerlijk! Theedrinken is mijn rustmoment van de dag. Daar geniet ik ten volste van! Zo breng ik mijn gedachten tot kalmte, kom ik tot mezelf…” (Simone Bergmann)

20130624g_FunkySimoneTeaParty

We leren hoe je een traditionele Chinese theeceremonie (Gong Fu Cha) uitvoert en genieten daarna van een Aziatisch hapje! Met op de achtergrond, hoe kan het ook anders, lekkere funky muziek! Lees ook voor meer info: Funky Simone Tea Party (Limited Edition).

Lijkt dit je leuk? Twijfel niet, in de knusse theesalon is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Programma Gong Fu Cha Theeceremonie
18:45 Inloop
19:15 Opening door Simone
19:30 – 20:30 Workshop door Sander
20:30 – 21:45 Napraat + Aziatisch hapje

De entree is € 7,50 per persoon. Wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan zo snel mogelijk aan via info@simonebergmann.nl. Je kunt de entreeprijs ter plekke (gepast!) contant voldoen.

250613d_FunkySimoneTeaParty

Thee aan Zee bevindt zich op Kijkduin, Deltaplein 416 in Den Haag. Parkeren in de omgeving is gratis. Ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

REVIEWS Funky Simone Tea Party

TheeAanZee_Kijkduin

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Lees ook: Funky Simone Tea Party (alles is één)

Terug naar hoofdmenu Funky Simone