Funky Simone Tea Party; alles is één

Natúúrlijk ben ik verguld met de tweede editie van de Funky Simone Tea Party! Een ‘reprise’ van de eerste op 24 juni 2013. Maandagavond 30 september is er dus -voor nieuwsgierigen en liefhebbers- wederom een workshop ‘Gong Fu Cha’ (traditionele Chinese theeceremonie) bij Thee aan Zee op Kijkduin in Den Haag.

FunkySimone_TeaParty_2013

Eind december 2012 heb ik de eigenaar van Thee aan Zee, Sander Kriek, ontmoet tijdens mijn ultieme rustmoment op Kijkduin (strand/boulevard) in Den Haag: het drinken van een lekker kopje thee. Ik was gecharmeerd van de prettige ambiance in zijn zaak en de met zichtbaar veel zorg geselecteerde kwaliteitsproducten. Op de menukaart vond ik een grote variatie authentieke Chinese thee. Ik voelde me helemaal ’thuis’. Vast geen toeval.

SimoneBergmann

Foto: Spike Bakker
Styling: Hair Topic

Nederlands-Indisch, Chinees, Frans en Duits; dat is mijn eigen achtergrond. Mijn ouders komen uit het voormalig Nederlands-Indië (Java). Ik voel me vooral ‘Indo’. Indisch eten staat bij mij altijd op nummer één en mede omdat mijn moeder de Tweede Wereldoorlog meemaakte -ook in een Jappenkamp zat- heb ik veel van het ‘Indisch zwijgen’ meegekregen. Ik noem mezelf ook weleens ‘Indo 2.0’.

Qua uiterlijke trekken kun je bij mij wel weer duidelijk zien dat het Chinese bloed ‘sterk’ is. Hoe dan ook, ik word door dat gemixte uiterlijk vaak verward met ‘Japans’, maar dat ben ik dus niet, al ben ik wel dol op sushi…

Onder mijn label ‘Funky Simone’ wil ik leuke, knusse events organiseren, voor iedereen die houdt van ontspanning, gezelligheid, lekker eten en drinken, dansen, funky muziek, bijzondere verhalen…

In Funky Simone (mijn ‘alter ego’) giet ik als het ware wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik van droom. Alles is één… Ik houd van relaxen met thee en óók van funky, groovy, soulvolle muziek. Tijdens de Funky Simone Tea Party zal dit niet op de achtergrond ontbreken! De muzieklijst heb ik persoonlijk samengesteld.

Wie weet ga ik voor het volgende event op zoek naar een funky live artiest of band…

Reviews Funky Simone Tea Party